PetrT posted by:
Reno posted by:
teď to schytáš. tlustej majitel frcu z Prostějova na tebe použije slovník, kterým se častuje se svými klienty romské národnosti, když jim zastavuje goldny do příští sociálky...
Tak mě je buřt čím mě kdo častuje na netu, to je hrdina každej :D A co je mezi váma je m i taky jedno, nezaujatě jen musím říct že nadávat začal první krtek. Ale ty Infinity z těch odkazů jsou doslova hnusný, to at se na mě nikdo nezlobí. I první Lexus LS je o řád hezčí. Infi je luxusní značka Nissanu ale tak tragický interier neni ani v mondeu. Třeba jsou už nové modely lepší, neznám je. Ten derivát 350Z je taky vzhledově strašnej, ale zase už pochopím že dvě místa navíc to trochu omlouvají. FX se mi ale líbí a to hodně.
Tak problém vzniknul už někde dřív
. Tak si tu kluci poměřili pindíky, a je to. Ale myslet si, že čím větší a rozměrově výraznější, tím lepší, to je pěkná hovadina. Možná tak v ajnclíku 2x2 metry, to by mohl bejt Reno zavalenej jak Ukrajinec ve výkopu
. V plným treninku mám při 181 cm necelých 100 kg, ale kámoš, co funguje v kategorii do 74 mě nafackuje nohama, dřív, než se stačím pootočit.
Jinak ten negativní pohle na Chrysler 300 mě rozladil... Tam by mě ta 100l flaška v kufru ani tolik nevadila, na dálky ideální. Servis na US cars mám kousek od baráku, tam není problém cokoliv...