kuko posted by:
Zigi já s tebou plně souhlasím. Mně se taky Lancer moc líbí a bral bych ho raději než Oktávku. Škodovka ale tady hraje na domácím hřišti, takže její prodeje budou vždy jasně vyšší než u konkurence, detto u džaponce.
Cena - ano, je taká jaká je. Podle mně je taky neadekvátní, proto si ty Škodovky prostě nekoupím. Až s tím něco udělají, tak budu o ní zase klidně uvažovat. Tady však oba bohužel pláčeme nad špatným hrobem - Škoda nemá nejmenší důvod revidovat svojí cenovou politiku. Je sice pomalu n...
Jsem rád že někdo tady někdy se mnou souhlasí :)
Jasný no, s tím domácím trhem to je bez debat. Když pojedete do Francie, určitě nepovedou v prodeji škodovky, stejně tak v Italii nebo kdekoliv v Japonsku. Domácí značka je vždy v tom daném státě navrcholu a to nelze změnit. To že domácí značka je tady dražší než v zahraničí je celkem divný, pro domácí zájemce je to podpásovka, kterou stejně přehlíží a dál kupují, je to od Škodovky hnusný tah proti čechům, ale když to kupují, tak prostě vedení škody asi ví co dělá. Pak je to zase design, z posledních škodovek je pěkná snad jen O II ( a velice se obávám faceliftu, že ji daj předek růmstra ) a celkem dobře by si mohl vést i Superb, každopádně Fabie ani Roomster mě ničím neoslovují a jejich cenová politika taky hovoří za vše!
Škoda si prostě hraje na něco na co bohužel nemá!
Jinak na druhou stranu je fajn ty ceny co si škodovka drží, pak konkurence je levnější a pro nás jsou to jen pozitiva, navíc většina automobilek nabízí v základu aspoň nějakou výbavu od škody...