Volkner Performance je obytňák s garáží. Svůj sporťák budete mít vždy u sebe

Our theme
Dominik Valášek | 05.06.2017
dalších 12 fotek
Volkner Mobil Performance. | foto: Volkner Mobil
Mít luxusní bydlení s garáží a v něm sporťák, je sen mnohých jedinců. Německá firma Volkner Mobil nicméně dostala celý tento koncept na zcela novou úroveň, když představila modelovou řadu obytných aut Performance s patentovanou garáží.
Za své peníze – které jsou samozřejmě nemalé – dostanete obdivuhodně luxusní obytňák s variabilním interiérem, nakonfigurovaný na přání.

To znamená pěkně vybavenou kuchyni, obývací pokoj, koupelnu, ložnici s královskou postelí a další náležitosti. Nároční zákazníci mohou sáhnout ještě po vyjížděcí boční stěně, která přidá na prostoru, případně po elektricky sklápěné posteli nad pracovištěm řidiče.

Vše je pochopitelně příkladně zpracováno, a všude kam jen oko dohlédne, jsou použity špičkové materiály. Nechybí nóbl detaily jako nepřímé LED osvětlení či semišové obklady stěn a stropu.

Čtěte také: Ronaldo si na svoje Bugatti vydělá za pět hodin. Jak to mají další fotbalisti?

Ta největší zajímavost se ovšem ukrývá v samotném prostředku obytného vozu. Pod podlahou obytného prostoru totiž nalezneme útlou, automatizovanou garáž na jedno auto. Fotografie ukazují relativně malé vozy jako je Mercedes-Benz SLK, ale i relativně velké sporťáky jako Ferrari 458, Mercedes-Benz SLR McLaren nebo Wiesmann.

Vůz je zaparkován na pohyblivé podlaze, skryt pod přiklápěcím panelem karoserie. V případě, že chcete vyparkovat, celá plošina s autem vyjede do boku a pak už stačí jen nasednout a jet.

Na dovolené tedy můžete bydlet ve svém a přitom jezdit na výlety svým vlastním sportovním autem. Máme pocit, že všechny „problémy bohatých lidí" jsou tímto vyřešeny.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů