VIDEO: Chlapíci v dodávce si natáčeli vzácné Pagani. A pak do něj nabourali

Our theme
Daniel Fuglevič | 31.01.2017
Pagani Zonda F. | foto: youtube.com
Spatřit na ulici exotický supersport je docela událost, natočit si podobný zážitek na památku tak není vůbec od věci. V tomto případě se to ale poněkud zvrtlo.
Jistý řidič v Uruguayi narazil na vzácné Pagani Zonda F a jeho spolujezdec se vcelku pochopitelně rozhodl italský klenot natočit na mobil. Jenže za chvíli oba pocítili, že karbon-keramické brzdy na Pagani fungují velmi dobře. 

Jelikož oči řidiče bezpochyby zíraly pouze na Pagani, už si nestihl všimnout a rychle zareagovat na houstnoucí provoz vepředu. Majitel supersportu musel znenadání brzdit a v tu chvíli už dodávka za ním směřovala do jeho karbonové pýchy.

Čtěte také: VIDEO: Šílenec. Z téhle jízdy na motorce se vám udělá zle

Poškození nakonec nevypadá tak hrozně, jak by se mohlo podle rány zdát. Karbonová karoserie Zondy vydržela náraz celkem zdatně, pochroumaný zadní nárazník však určitě zaslouží výměnu, stejně jako čtyři ikonické koncovky výfuku.

Pagani Zonda F.


Zmíněné Pagani Zonda má být jedno z 25 modelů F s pevnou střechou. Auto vlastní podnikatel Jorge Gómez a jeho Zonda je vybavena i množstvím zakázkových dílů. V jednom rozhovoru Goméz uvedl, že mu trvalo jedenáct let, než si mohl svou vysněnou Zondu dovolit.

Cena se mimochodem odhaduje na nějakých 45 milionů korun.

Jak dopadla bílá dodávka nešťastného řidiče, který Zondu naboural, jsme bohužel nezjistili.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů