Škoda Fabia dostala interiér na zakázku. Úprava mohla stát víc než samotné auto

Our theme
Redakce | 14.10.2016
další 4 fotky
Interiér Škody Fabia od Carlex Design. | foto: Carlex Design
Zakázkové úpravy interiéru nejsou nic nového, zpravidla si je ale objednávají majitelé exkluzivních a drahých aut. Polská firma Carlex Design se však pustila do vylepšení kabiny auta, u něhož byste to asi nečekali - do Škody Fabia.
Mladoboleslavské supermini tak dostalo kvalitní kožené čalounění - a to nejen sedadel, ale také palubní desky, volantu a výplně dveří. Úpravce zvolil dvoubarevnou kombinaci, černou kůži tu doplňují červené doplňky.

Detaily úpravy bohužel Carlex Design nezveřejnil, neznáme tedy použité materiály, kompletní rozsah změn či čas, jaký si práce vyžádaly. Nevíme ani, zda společnost plnila přání nějakému zákazníkovi, nebo jestli jde jen o vtipnou ukázku schopností zaměstnanců, jež má spíše propagační charakter.

Firma tají i tu nejzajímavější informaci, tedy cenu.

Interiér Škody Fabia od Carlex Design.


Podobné úpravy však mohou přijít i na statisíce korun. Je tedy dost dobře možné, že nový interiér stál více než samotné auto. Zvlášť když má Fabia na obrázcích spíše nižší stupeň výbavy - chybí jí totiž automatická klimatizace či lepší multimediální systém.

O to víc je přestavba kurióznější.

V portfoliu Carlex Design jde každopádně o unikát, společnost totiž většinou pracuje na mnohem dražších a vzácnějších autech, například značek Bentley, Porsche či Ferrari.
Article rating
1.0 from 5 (20%)
Rated: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů