Šílenost! Kung-fu mistr svými genitáliemi utáhl celkem sedm aut

Our theme
Daniel Fuglevič | 05.04.2017
Zní to přesně tak šíleně, jak to vypadá. | foto: youtube.com
Ano, zní to opravdu šíleně. O silácích, kteří dokážou utáhnout neuvěřitelná závaží svýma rukama, nohama či dokonce vlastními zuby, o těch prostě čas od času slyšíte. Roztlačit ale sedm automobilů svými intimními partiemi... to snad nemá obdoby.
Nevíme, zda záběry na videu popisovat jako působivé nebo znepokojující. Názor si udělejte sami.

Už pouze musíte vědět, že tohle není pro čínského experta na bojová umění z provincie Shangdon žádná premiéra. Podobný kousek dokázal už dříve, kdy roztlačil celkem pět automobilů.

Čtěte také: Z totálky zánovní vůz. V Rusku dělají z vraků ojetiny v „top stavu", podívejte

Tentokrát se ale rozhodl vlastní rekord překonat a ke svým genitáliím si přivázal celkem sedm automobilů, přesněji vozy Audi A6, které dokázal utáhnout na vzdálenost skoro osmi metrů.

Tímto kouskem tedy sám sebe překonal a nadále zůstává zřejmě jediným člověkem, o kterém je záznam, že něco podobného dokáže.

Pokud se ptáte, jak je vůbec fyzicky možné takto citlivé partie těla využívat k podobné námaze, vysvětlení je skoro ze světa mýtických kung-fu filmů.

V oblasti čínských bojových umění totiž existuje pojem „železné tělo". Jde o stav, kdy po letech kombinace fyzického a psychického tréninku je tělo bojovníka schopné vydržet neuvěřitelné množství bolesti i poškození a nakonec odejít bez jakékoliv úhony.

Čtěte také: VIDEO: BJ Baldwin je zpět. Tentokrát se prohnal Kubou, jeho kousky berou dech

Takto vycvičený člověk je tedy schopen přeposlat svou energii do určité části těla, která je zrovna vystavena obrovské námaze, a soustředěně onu zátěž překonat.

V tu chvíli je jedno, zda dotyčný proráží rukou nespočet dřevěných desek, bez újmy přejde po hořícím skle či svým přirozením roztáhne sedm automobilů.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů