Seat se snaží uspět na mexickém trhu

Our theme
Redakce | 28.05.2013
Dealerství Seatu | foto: Seat
Mexiko – Automobilka Seat představila nový Leon, který má společně s Ibizou přispět k posílení postavení Seatu v Top 10 nejprodávanějších značek v Mexiku.
Na tuto pozici se Seat dostal díky nárůstu prodeje o 60 % v uplynulých dvou letech. Také letošní rok zahájil v Mexiku dalším nárůstem o 8,5 %.

„Jsme velmi potěšeni tím, jak se naše značka vyvíjí," říká Edgar Estrada, vedoucí značky Seat v Mexiku. „Jsme přesvědčeni, že skvělé vlastnosti nového Leonu přispějí k dalšímu růstu naší značky v Mexiku," dodal.

Mexiko je v současnosti pro Seat šestým nejdůležitějším trhem a po Alžírsku druhým nejdůležitějším odbytištěm mimo Evropu.

V rámci celého automobilového průmyslu je Mexiko patnáctým největším automobilovým trhem na světě a zároveň třetím největším na amerických kontinentech, hned po USA a Brazílii. V roce 2012 se celkový počet vozidel prodaných v Mexiku přiblížil těsně k hranici jednoho milionu.

Velký ý úspěch slaví v Mexiku už model Ibiza a Seat by v tomto trendu rád pokračoval s novým Leonem, jehož se v Evropě prodalo za necelých šest měsíců více než 25 000 kusů. Pětidveřový Leon se začne prodávat v Mexiku v červnu a třídveřová verze SC tohoto kompaktního vozu přijde na trh v posledním čtvrtletí letošního roku.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů