Obří plyšák a "Lambo": Medvěd musel na střechu, čínský řidič za to dostal pokutu

Our theme
Redakce | 18.11.2015
Číňan vezl na střeše Lamborghini obřího plyšáka. Dostal za to pokutu. | foto: Sina Weibo
I když je vlastnictví supersportovního auta převážně příjemná a radostná záležitost, může přinášet také jisté problémy. Třeba když musíte odvézt obrovského plyšáka.
Ano, zní to jako docela nepravděpodobná potřeba, jenže přesně k takové situaci nedávno došlo v Číně, konkrétně ve městě Čcheng-tu.

Majitel Lamborghini Gallardo totiž koupil svojí partnerce obřího plyšového medvěda. A protože dvoumístný italský supersport pochopitelně nenabízí zrovna štědrý zavazadlový prostor, mohl dárek umístit jen na střechu.

Jenže během cesty narazil na dopravního policistu, který zrovna na ulici natáčel reportáž o dopravě v Čcheng-tu.

Číňan vezl na střeše Lamborghini obřího plyšáka. Dostal za to pokutu.


Policista zelené "Lambo" okamžitě zastavil. Majitel supersportu prý sice vysvětloval, že se před jízdou snažil přesvědčit někoho ze svých přátel, aby mu s medvědem pomohli. A že bohužel nikdo z nich údajně nejezdí v prostorném a praktickém voze.

Strážce zákona však neobměkčil. Policista řidiči i tak udělil pokutu neznámé výše za ohrožování ostatních účastníků silničního provozu. Obrovský plyšák totiž podle něj mohl kdykoli ze střechy spadnout. Také šoférovi zakázal s nezvyklým dárkem na střeše pokračovat v jízdě.

Vlastník Gallarda si tak nakonec musel vzít taxíka, medvěda nacpat do něj a svůj drahý supersport nechat u krajnice.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů