Thursday 03.09.2009 16:43,
rada
Přesně tak, nejsou to žádný sporžáky, ale polikači kilometrů...
Superb je povedené auto a jak jsem psal níže, ten prostor uvnitř ocení řidič i rodina právě na dlouhých trasách. Osobně si troufám říci, že mít první Superb páté dveře, tak ho mám doma - nechtěl jsem sedana, kvůli přístupu do kufru,nic se tam nestrčí (bedna a pod.) To samé mne ale odradilo i od Volva (a kombíka jsem nechtěl).
Tazatel píše, že má Octavii a chtěl by něco silnějšího a většího, takže Superb je na místě, prostorem je v této cenové relaci skutečně nepřekonatelný a 1.9Tdi bude rozhodně silnější než 1.6 benzin. Jen to chce opravdu dávat pozor na kus, jelikož většina dieselových Superbů, jenž jsou v bazarech sloužila jako taxi nebo služební auta a mají tedy stočené tachometry (není to pověra týkající se Škodovek, ale fakt a realita). Ten, komu Supík slouží bez problémů, se ho povětšinou nezbavuje a nedá jej do bazaru...
Jinak též nevěřím, že podvozek Suberbu vydří 200tis. km bez zásahu (ačkoli může nastanout vyjímka, nebo spíše zázrak - ale v ty nevěřím:o), odchází mnohem dříve a naše cesty tomu nepřidají, ramena alá Audi jsou pouhé bláto.
respond