anonym posted by:
Problém je v tom, že jste jezdila ve všech autech, víte toho nejvíc, všichni jsou idioti, jste nejlepší, nemáte konkurenci, atd. Jestli jste opravdu žena i když pochybuji, tak bych nechtěl vedle Vás každou noc usínat, protože by to bylo peklo !! To by mi ani nestvrdl :o) Myslím si že jste muž a pracujete v redakci.
Jak naznačují foto mého vozu i mé vlastní,
na http://www.filckr.com/photos/30642098@N08/
holčička určitě jsem.
Ne, ve všech autech na světě jsem vskutku nejezdila (jakpak vás to napadlo?). Možná tam, kde jsem napsala, že všichni jsou idioti (nic takového jsem pochopitelně NEnapsala). Bude to pro některé místní asi šok, ale na světě je mnoho žen, jejichž znalosti a schopnosti v oblasti autoprůmyslu ty mé hravě a totálně zastiňují. Je spoustu profesionálních novinářek (i v česku! - vy jste do nějaké redakce psal, že VÁM to nevyhovuje?), jsou a vždy byly profesionální závodnice (i v česku! - VY by jste jim zakázal startovat), jsou profesionální konstruktérky aut - to nevítíte(?!?), resp. PROČ proti nim "brojíte"?
"Stěžoval" jste si někdy či uráželněkdo z vás Elišku Junkovou? A uvědomujete si, že její schopnosti a znalosti by ty mé zřejmě naprosto "rozválcovaly"? Ano mám (téměř) praxi jako zdejší novinář a ano, před lety jsem pro jednu automobilku pracovala (a ne jako modelka, či uklízečka - abych předběhla některé "rádobyvtipálky")
Kylie