0
back

diskuze k tématu: Jaké je nové Volvo C30 D5?

category of topic classification: ostatní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 16.09.2008 23:11, RE: edmund
anonym posted by:
je nejlepší!
Opel NENÍ nejlepší, ostatně je NESMYSL to říkat o jakékoliv značce!
PS: I když Bristol ...
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 16.09.2008 23:12, RE: Astra OPC REDAKCE!!!!!
anonym posted by:
Hmmm to jsou slova puberťáka,kterej je z ní uplně posranej.
A pokud nejsi puber ťák koukej makat ty zmrde a nesurfuj v pracovní době po internetu a přestaň si nad jejich příspěvkama honit.
Jo a na záveř bych jen dodal neurážej vysokoškolsky vzdělaný lidi.
Však ona ti za chvíli začne škola (nebo už začala?) a my budeme mít klid.
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 03:35, RE: Astra OPC REDAKCE!!!!!
anonym posted by:
Přesvědčivý pokus, ale pročpak zrovna VY komentujete němčinu, milý anonyme? Tak komentujte své "Quatsch"...
PS: Co takhle něco k autům, než neustále (a už OPRAVDU trapné hledání jestli jsem napsala překlep, či někde něco přehlédla - opravdu máte pocit, že na fóru kde najdete snad stovky blábolů, urážek, naprostých nesmyslů, je nutné zrovnu mne neustále kontrolovat?).
Prosím něco k autům (nejlépe česky, máte-li opravdu nutkavou potřebu soupeřit , německy velmi ráda, francouzština a ang...
Opakované stejné chyby nejsou překlepy, nýbrž neznalost.
Komentuju to, co uznám za vhodné. Někdo do diskuse o autech tahá nějakého buřtíka (což má snad být partner, nevím, tyhle s odpuštěním postranní kydy jdou mimo mne), jiný němčinu.
Opakuju: držte se češtiny, ta vám nadprůměrně jde. Němčina ne.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 03:59, RE: Astra OPC REDAKCE!!!!!
anonym posted by:
Komentuju to, co uznám za vhodné. Někdo do diskuse o autech tahá nějakého buřtíka (což má snad být partner, nevím, tyhle s odpuštěním postranní kydy jdou mimo mne), jiný němčinu.
O autech to NEJDE a NEJDE a ... NEPUJDE?
Co takhle komentovat AUTA, a nebo alespoň hledat chyby tam kde jsou! Vás že nezajímají (abych citovala) "kydy, garrulería, pindy, lungagnata, Quatsch, ragot, chitter chatter, Krimskrams, cancan a Flause"? Tak ten byl opravdu dobrý! Na tohle když si vzpomenu, to mne pobaví asi i za hodně dlouho! Nicméně "oceňuji" důslednost s jakou kontrolujete mnou napsaná písmenka.
Bezejmený anonym reagující na mé příspěvky o autech (NIKOLIV však komentářem o autech!)
Nu každý se realizujeme po svém...
Opakuji: Držte se prosím tématu "autoproblematika" !
Jaké tipujete finalisty o Vůz roku 2009 VY???
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 04:02, RE: Astra OPC REDAKCE!!!!!
anonym posted by:
Nápovědu a pár tipů pro Car of the Year 2009 máte pod článkem o Subaru Impreza.
PS: Jsem docela zvědavá na váš tip, tak ho prosím nějak označte, díky - nebo třeba pište německy - snad to nějak zvládnu přeložit
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 04:12, RE: Astra OPC REDAKCE!!!!!
anonym posted by:
Mimochodem, je poznat, že krom němčiny ani netušíte jak se píše všemi deseti a CO to znamená ...
Nemýlím se, že?
PS: Tak neustále kritizující hrdino, PROČ vlastně nepíšete své příspěvky německy, já si s tím už nějak poradím... (a nebudete obtěžovat svými fabulacemi ostatní)
Poznámka na zítra! Koupit německo-český slovník - NUTNÉ! Bože co kdyby opravdu napsal německy! Nebo francouzsky! Nebo anglicky! No a co když to bude španělsky nebo italsky! Tak 5 (slovy "pět") slovníků!
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 08:09, RE: Milý isis(i) 2000
anonym posted by:
Vzhled a "styl" se nemusí líbit, to je zcela individuální. záležitost. Špatná pověst je stejný nesmysl jako že nějaký vůz je "etalon". Realitou bývá, že taková "pověst" se táhne desetiletí poté co toto označení mívalo nějaký reálný základ. Už poslední ročníky Xantie (druhá polovina 90. let) si v hodnoceních spolehlivosti stojí VELMI dobře a C5 sice není premiantem spolehlivosti, je hodnocena zcela stejně jako VW Passat. Kladem je, že u C5 většinou "zlobí" samé hlouposti typu stahování ...
Ano vše bylo opraveno v záruce, ale jelikož je pracovně vytížený a auto potřebuje k dennímu podnikání, tak stání v bazaru je pro něj nepřípustné.Styl Citroenu se mi nelíbí ( i když poslední dobou přicházím na chuť ), ale chtěl bych to vyzkoušet hlavně kvůli hydropneumatickému odpružení ( to musí být paráda ).Nedávno jsem koukal na pořad Pátý stupeň (Discovery) kde testovali C4 a moc se jim to auto nezamlouvalo, z čeho byli nadšení byl volant s pevným středem.Osobně vlastním Rover 75 a jsem nadmíru spokojený, luxusní a spolehlivé auto za skvělou cenu (nemá konkurenci), kéééž by bůh dal a to auto mě přežilo :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 08:19, RE: Volové!!!
anonym posted by:
Můžete být konkrétní, čím jsem "zaplevelila"? Napsala jsem konkrétní zkušenost - nic víc. Proč kritizujete mne a NE ty urážlivé příspěvky, které následovaly (a s auty NEměly naprosto nic společného)?
S Volvy určité konkrétní zkušenosti mám, konkrétně s tímto podvozkem a s motory dokonce několika, a jen jsem bez sprostých slov apod. (což tu není nic vyjímečného) popsala co a jak. Nejsou to žádné výmysly a nesmysly (což bohužel také není nic ojedinělého), prostě zkušenosti které myslím větši...
Problém je v tom, že jste jezdila ve všech autech, víte toho nejvíc, všichni jsou idioti, jste nejlepší, nemáte konkurenci, atd. Jestli jste opravdu žena i když pochybuji, tak bych nechtěl vedle Vás každou noc usínat, protože by to bylo peklo !! To by mi ani nestvrdl :o) Myslím si že jste muž a pracujete v redakci.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 11:30, Žena!
anonym posted by:
Problém je v tom, že jste jezdila ve všech autech, víte toho nejvíc, všichni jsou idioti, jste nejlepší, nemáte konkurenci, atd. Jestli jste opravdu žena i když pochybuji, tak bych nechtěl vedle Vás každou noc usínat, protože by to bylo peklo !! To by mi ani nestvrdl :o) Myslím si že jste muž a pracujete v redakci.
Jak naznačují foto mého vozu i mé vlastní,
na http://www.filckr.com/photos/30642098@N08/
holčička určitě jsem.
Ne, ve všech autech na světě jsem vskutku nejezdila (jakpak vás to napadlo?). Možná tam, kde jsem napsala, že všichni jsou idioti (nic takového jsem pochopitelně NEnapsala). Bude to pro některé místní asi šok, ale na světě je mnoho žen, jejichž znalosti a schopnosti v oblasti autoprůmyslu ty mé hravě a totálně zastiňují. Je spoustu profesionálních novinářek (i v česku! - vy jste do nějaké redakce psal, že VÁM to nevyhovuje?), jsou a vždy byly profesionální závodnice (i v česku! - VY by jste jim zakázal startovat), jsou profesionální konstruktérky aut - to nevítíte(?!?), resp. PROČ proti nim "brojíte"?
"Stěžoval" jste si někdy či uráželněkdo z vás Elišku Junkovou? A uvědomujete si, že její schopnosti a znalosti by ty mé zřejmě naprosto "rozválcovaly"? Ano mám (téměř) praxi jako zdejší novinář a ano, před lety jsem pro jednu automobilku pracovala (a ne jako modelka, či uklízečka - abych předběhla některé "rádobyvtipálky")
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 11:39, Rover 75
anonym posted by:
Ano vše bylo opraveno v záruce, ale jelikož je pracovně vytížený a auto potřebuje k dennímu podnikání, tak stání v bazaru je pro něj nepřípustné.Styl Citroenu se mi nelíbí ( i když poslední dobou přicházím na chuť ), ale chtěl bych to vyzkoušet hlavně kvůli hydropneumatickému odpružení ( to musí být paráda ).Nedávno jsem koukal na pořad Pátý stupeň (Discovery) kde testovali C4 a moc se jim to auto nezamlouvalo, z čeho byli nadšení byl volant s pevným středem.Osobně vlastním Rover 75 a jsem nadmí...
Rover 75 je v českých poměrech vcelku originální vůz! Ano to máte dobrý vkus (a je škoda konce automobilky - i když uvdíme, prý se připravují nové modely MG).
U C5 měl váš bratranec (byl to bratranec? no to je jedno) poměrně dost smůlu na výrazně podprůměrný kus (vaše věta: "auto potřebuje....stání v bazaru je pro něj nepřípustné" trochu nedává smysl, respektive naznačuje, že koupil bazarový kus - což v česku je prý z více jak 90ti% podvod!).
Jak jsem uvedla výše, C5 není vzorem spolehlivosti, ale také NEpatří k problémovým či dokonce katastrofálním modelům - jak popisujete problém konkrétního kusu. Ostatně asi sám víte, že i váš Rover 75 (čistě statisticky) jí nemůže konkurovat (to nemyslím nijak zle, oba to jsou průměrně spolehlivé a trochu originální a "své" modely střední třídy - ten váš s, řekněme, vyšším puncem luxusu).
PS: Ten můj s "luxusnějším" podvozkem
Pěkný den Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 12:08, RE: Rover 75
anonym posted by:
Rover 75 je v českých poměrech vcelku originální vůz! Ano to máte dobrý vkus (a je škoda konce automobilky - i když uvdíme, prý se připravují nové modely MG).
U C5 měl váš bratranec (byl to bratranec? no to je jedno) poměrně dost smůlu na výrazně podprůměrný kus (vaše věta: "auto potřebuje....stání v bazaru je pro něj nepřípustné" trochu nedává smysl, respektive naznačuje, že koupil bazarový kus - což v česku je prý z více jak 90ti% podvod!).
Jak jsem uvedla výše, C5 není vzorem spolehlivost...
Originální to vůz je, hlavně spolehlivý ( z dílny BMW ) a luxusní.Ano automobilku koupila Čína a bude spadat pod značku Roewe, ale myslím si že kvalita bude někde jinde (uvidíme).Sice jsem bratrancovou C5 neviděl ( bydlí na druhe straně republiky ), ale koupil to z bazaru ( 60t km ).Jistě, že poruchovost vozu způsobuje z 80% sám majitel ( znám to z vlastní zkušenosti-mažeš,jedeš ) ale občas se naskytne špatný kus.Přesně řečeno, vystiženo. Rover luxus, C5 komfort.Jaký je to hydropneumatické odpružení na naších pokráterovaných silnicích?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 13:04, RE: Rover 75
anonym posted by:
Originální to vůz je, hlavně spolehlivý ( z dílny BMW ) a luxusní.Ano automobilku koupila Čína a bude spadat pod značku Roewe, ale myslím si že kvalita bude někde jinde (uvidíme).Sice jsem bratrancovou C5 neviděl ( bydlí na druhe straně republiky ), ale koupil to z bazaru ( 60t km ).Jistě, že poruchovost vozu způsobuje z 80% sám majitel ( znám to z vlastní zkušenosti-mažeš,jedeš ) ale občas se naskytne špatný kus.Přesně řečeno, vystiženo. Rover luxus, C5 komfort.Jaký je to hydropneumatické odpru...
Domnívala jsem se, že skvělé (což JE!), ale jen do doby než jsem s C5 "plula" po francouzské dálnici. Na "odfiltrování" od děsivého (už jsem byla na pár světadílech, i všude možně po evropě, ale TAK špatné silnice nejsou ani v některých afrických státech!) stavu českých silnic slouží statečně a téměř na výbornou, ale jeho pravý smysl pochopíte až na kvalitní dálnici. Zážitek, pocit z jízdy je nepopsatelný, vůz prostě "pluje", naprosto doslova "pluje" nad dálnicí a je naprosté ticho! Zcela neuvěřitelný zážitek (a návrat na české silnice je poté až frustrující). Jízda po jinak ne špatné dálnici Rozvadov-Plzeň je ve srovnání s průměrnou francouzskou dálnicí najednou VÝRAZNĚ hlučnější únavnější otupujícnější. Jízdu v C5 (s ještě lepší C6 jsem bohužel jezdila jen po česku) po kvalitní silnici považuji za něco zcela mimořádného a všem bych ho doporučila a přála.
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 13:40, RE: Rover 75
anonym posted by:
Domnívala jsem se, že skvělé (což JE!), ale jen do doby než jsem s C5 "plula" po francouzské dálnici. Na "odfiltrování" od děsivého (už jsem byla na pár světadílech, i všude možně po evropě, ale TAK špatné silnice nejsou ani v některých afrických státech!) stavu českých silnic slouží statečně a téměř na výbornou, ale jeho pravý smysl pochopíte až na kvalitní dálnici. Zážitek, pocit z jízdy je nepopsatelný, vůz prostě "pluje", naprosto doslova "pluje" nad dálnicí a je naprosté t...
Chytám slinu :) asi si zajdu do nějaky Citroen prodejny na zkušební jízdu, když si to tolik vychvalujete.Co jsem četl, tak máte hodně zkušeností s vozama, jelikož jste dělala v redakci, doufám že Vám můžu věřit a nezklame me to :) Tak ať Vám nadšení vydrží co nejdéle a přeju hodně najetých kilometrů
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 15:23, Děkuji a nápodobně!
Jen upřesním, že jsem NEpracovala v redakci (i když nějaký novinářský testovací vůz si občas půjčit mohu), pracovala jsem přímo pro jednu automobilku (ne pro Škoda auto).
Pro zkušební jízdu doporučuji verzi s Hydractive 3 PLUS, která se kombinuje jen s naftovými motory (nemýlím-li se) 2.2 HDi Biturbo, V6 2.7 HDi a s benzínem V6 3.0 (ten se do česka snad ani nedováží). Nedejte na "babské řeči", že Citroën neumí zatáčky (alespoň u těchto verzí je tomu právě naopak!) a nějakou svou oblíbenou vyzkoušejte (popis "amerika" na dálnici a "němec" v zatáčce je všeříkající)
Pěkný den Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 15:25, Děkuji a nápodobně!
"Ulétlo" mi to a odpověď je "dole" (15:23)
Už jsem říkala "nápodobně"?
Pěkný den Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:09, RE: Rover 75
anonym posted by:
Chytám slinu :) asi si zajdu do nějaky Citroen prodejny na zkušební jízdu, když si to tolik vychvalujete.Co jsem četl, tak máte hodně zkušeností s vozama, jelikož jste dělala v redakci, doufám že Vám můžu věřit a nezklame me to :) Tak ať Vám nadšení vydrží co nejdéle a přeju hodně najetých kilometrů
Neuvěřitelné, ale na třetí pokus snad úspěšně:
Má reakce je v 15:23 dole pod diskuzí.
Pěkný den a dejte vědět dojmy a pocity (v KAŽDÉM případě)Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 19:43, RE: Děkuji a nápodobně!
anonym posted by:
"Ulétlo" mi to a odpověď je "dole" (15:23)
Už jsem říkala "nápodobně"?
Pěkný den Kylie
Nějak mi nejde ten nick ... :(

Spider
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 19:48, RE: Děkuji a nápodobně!
anonym posted by:

Spider
Co to? Jaký?
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 19:55, http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
anonym posted by:

Spider
Tenhle "nick"?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 05.10.2011 11:55, SpKHAZyQ
Abolstuley first rate and copper-bottomed, gentlemen!
respond
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.