anonym posted by:
Nenapadám, pindy mě nezajímají (psal jsem, že se mi ten odkaz nechce hledat, tudíž vůbec nevím, kdo a v jaké souvislosti to slovo použil). Jen mě opakovaně fascinuje, jak proklamovaná "Němka" opakovaně nedokáže napsat ani jednoduchou větu německy bez chyby. A poukazuju na to. Což lze jen těžko okecat.
Před pár dny jsem jinde smířlivě navrhl, že když nejste v němčině pevná v kramflecích, bylo by lépe nesnažit se s ní exhibovat. Důvod k tomu nevidím také proto, že česky píšete - ať jste kdo jste,...
Přesvědčivý pokus, ale pročpak zrovna VY komentujete němčinu, milý anonyme? Tak komentujte své "Quatsch"...
PS: Co takhle něco k autům, než neustále (a už OPRAVDU trapné hledání jestli jsem napsala překlep, či někde něco přehlédla - opravdu máte pocit, že na fóru kde najdete snad stovky blábolů, urážek, naprostých nesmyslů, je nutné zrovnu mne neustále kontrolovat?).
Prosím něco k autům (nejlépe česky, máte-li opravdu nutkavou potřebu soupeřit , německy velmi ráda, francouzština a angličtina je možná, španělština v nouzi, italština v ještě větší)
Dobrou noc Kylie