anonym posted by:
Osle, ty pako, můžeš mi říct co je na VelSatisu špatnýho? vyjma motoru 3.0dCi kterej není Renault ale Isuzu? viděl jsi to auto někdy? jel jsi v něm?
Bohužel ano. Švagr ho měl tři roky. Oddělil bych jízdu, pohodlí atd. a spolehlivost. Z hlediska pohodlí, luxusu a svezení je na trhu málo aut, co jej předčí. Rozhodně to není žádný z koncernu, možná tak Pantheon, ale tím jsem nejel. Ani novej super a to proti němu nic nemám. Z hlediska spolehlivosti je ale Velsatis pěknej zgarb, ba nebál bych se použít slov mrdka dojebaná. Zhruba rok byl klid. Pak ale nebyl měsíc, aby nebyl s nějakou p... . v servisu. Od blbin po průsery, turbo po 56 000 atd. (2,2 diesel) Tam už z toho byli taky neštatní, protože technici z Renaultu taky nebyli žádní machři, ale spíš měniči stylem hokus pokus omyl mám to. Vrchol byla jízda na dovolenou do Španělska, kdy klimatizace začala někde v Itálii topit a topila a topila. Venku bylo 35. Ani servis kdesi u Lyonu si rady nevěděl a náhradní auto nebylo, protože ten zgarb přece jel... . Po této příhodě šel ten krám z domu. Nikdy předtím ani potom jsem neviděl švagra šťatnějšího než když se té mrdky zbavi! Vzali ji v AAA... . Pokud projedu diskuse na netu, tak to nebyl problém jednoho kusu. Na to, jak relativně málo jich jezdí, je těch nářků trochu moc.
Iááá
Osel