anonym posted by:
mám vectru s motorem isuzu 1,7 td najeto 470 000km spotřeba 5-6l i s vozíkem max 6,3l.takže i japonskej motor to dokázal.a jede mi to jako nový akorát je to trochu hlučnější.turbo stále bez poruchy,
No ono se není nad čím divit, znám taky spoustu Carin od Toyoty, co to v pohodě zvládnou, jenže se o tom tolik nemluví, protože tam je to samozřejmost.
Myslím, že nemá smysl takhle se tady přebíjet, kdo zná jaké auto a jak moc toho najelo. Já jsem zase viděl spoustu Passatů odjíždět na korbě odtahovky s poruchou a taky netvrdím, že jsou to špatná auta. Soused se svým Passatem dokonce prošvihl dovolenou, poté, co mu přestalo jezdit auto a neměl jak odjet. (nakonec se na to přišlo- špatné čidlo teploty čehosi, ale to už bylo pasé
Mám Avensise v naftě D4D a jsem velmi spokojen. Je tišší, než TDI, spotřeba je kolem 5,5 a jede velice pěkně. Jednomu se líbí to, jinému zas ono. Jenom sem pořád musí někdo psát něajké srovnávací historky a nesmysly, jak tohle auto úplně v poho, ale tohle by to nikdy nezvládlo. Prostě si každý kupte co chcete a je to!