subarák posted by:
Máš pravdu, máme doma dve Subaru, Forester r.08 a Outback 09 a výfuk zejména zadní díl orezává, na druhou stranu jsem měl 10let forester (rok 2000), a prodal jsem ho ještě s originálním, a to to vypadolo dost podobně. Obecně mám dojem, že kvalita upadá, ten starý forester mi přišel kvalitněji udělaný. Ale to je problém asi téměř všech značek, tlak na snižování nákladů a na cenu na úkor kvality. Servis Emil Frei je katastrofa, ten forester byl předváděcí, ukradli z něj pčed prodejem originál bate...
Objektivně, pokud jediný co řešíš na Subaru je, že máš výfuk jako lišku, na kterém holt soudruzi z japonska udělali chybu, tak to snad není až tak zlá bilance ne? Výfuk 1x za 5 let vyměníš a hotovo. Některá auta jsou v servisu několikrát do roka, protože jim třeba blbne elektrika, apod. A brečí snad tady? Nebrečí...
Nebo to už prostě neřeší. Jinak auto co stojí venku na dešti, tomu kotouče oreznou, snad bez ohledu na značku. Ale stačí se projet pár km a je po rezi, destičky to obrousí. Projdi se kolem nějakého bazaru kde venku stojí auta, se kterýma se pravidelně nejezdí.