0
back

diskuze k tématu: Volkswagen Golf (1,9 TDI)

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 03.05.2007 21:56, re:tdi nejlepsi jo
nejlepsi je mozna tak jtd od italskich automobilovych vyrobcu a nebo nemecke od bmw konkretne 3.0d byl ocenen nejlepsim motorem roku mezi tymi to objemy takze tdi tak leda vite kde nerikam ze je to spatny motor ale na jtd a tds od bmw nema tak ahoj mejte se
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 00:00, opel
Nejlepší je opel, kam se hrabou ty sračky všech těch Loginsů, mufiků, vepřů, cruiseů atd. Opelům zdar! Jsem mechanik od ferari, tak to musím přece vědět.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 09:56, RE: Golf
Konipas posted by:
Nedávno jsem něco kopíroval v Intersparu a najednou to vedle mě zaparkovalo.Golf IV,fialová barva,křídlo z F1,bílý zadní světla,orlí samolepky po celym autě,techno (Maxim Turbulenc?) slyšelo celý parkoviště.Pak vystoupili.Dohromady cca 300kg,tepláky,pantofle,černý brejle,na SPZ bylo S,vypadali,že vykoupěj celej krám.Není to náhodou autor?
Podotýkám že Maxim Turbulenc není v žádném případě techno ale maximálně tak dance floor, věřím že to co opravdu je techno tu většina lidí neví.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 10:07, RE: Golf
SY35 posted by:
Podotýkám že Maxim Turbulenc není v žádném případě techno ale maximálně tak dance floor, věřím že to co opravdu je techno tu většina lidí neví.
Ja bych rekl, ze ty zase nevim, co je to sranda, nadsazka, ty technari pomatenej....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 10:21, RE: Golf
SY35 posted by:
To SY35: Nemám rád technaře jako dalších 80% našeho "normálního" obyvatelstva, tak si radši zajdi za svýma druhama na techno párty, tam si pěkně šlehněte, ať můžete trsat a dál si vymývat mozek tou lemplhudbou a těším se na další zákrok policistů, kde vás budou látat hlava nehlava...
jojo, to mám rád!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 18:10, RE: Golf
zigi posted by:
To SY35: Nemám rád technaře jako dalších 80% našeho "normálního" obyvatelstva, tak si radši zajdi za svýma druhama na techno párty, tam si pěkně šlehněte, ať můžete trsat a dál si vymývat mozek tou lemplhudbou a těším se na další zákrok policistů, kde vás budou látat hlava nehlava...
jojo, to mám rád!
I já to mám rád, jsem z pořádkové jednotky PČR a technaře si vždycky rád zmasím
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 19:54, RE: Golf
zigi posted by:
jojo, to mám rád!
Miluji technaře a techno. Však se taky účastním každé techno party. Techno je můj životní cíl, no a když si k tomu dám éčko, tak to je nářez. Techno, techno, techno, chno chno chno!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 21:39, RE: Golf
zigi posted by:
Miluji technaře a techno. Však se taky účastním každé techno party. Techno je můj životní cíl, no a když si k tomu dám éčko, tak to je nářez. Techno, techno, techno, chno chno chno!
Absolutně jsem vás tady nepochopil, chováte se tady jako debilové.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 22:15, RE: Golf
David_Nelogins posted by:
Ale já Vás pochopil moc dobře, jste inteligentní pánové, vaše příspěvky jsou velmi naučné, jen tak dále at se můžu zdarma vzdělávat a učit.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 04.05.2007 22:16, RE: Golf
David_Logins posted by:
Ale já Vás pochopil moc dobře, jste inteligentní pánové, vaše příspěvky jsou velmi naučné, jen tak dále at se můžu zdarma vzdělávat a učit.
Jo, a taky miluji techno, aby jste věděli.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 00:16, RE: Golf
David_Nelogins posted by:
A my jsme nepochopili tebe, Neloginsi. Nedávno jsi slíbil, že si to jdeš hodit, tak co tu sakra ještě děláš?!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 07:34, RE: Fixlování
mufik.martin posted by:
VW ma commonraily už delší dobu, jen je nedal zatím do oběhu. Již před dvěma lety měl 1.5 TDI common rail. 100 kw a 240 Nm. bylo to v prototypu sportovního auta, ale dodnes se ten motor neobjevil. Ted nový Superb dostane 2.0 TDI common rail 204 koní, tak jsem an něj zvědavý, zajímalo by mě, jak dostali z 2.0 takový výkon, to nemají ani 2.2 ani z německé, ani francouzské a ani japonské konkurence.
204 koní je dost ale konkurence nespí
Nové laguny mají na 2.0 dCI 170k takže uff... ale to spektrum zrychlení a otáček je opravdu někde jinde než v německu
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 12:50, RE: Golf
zigi posted by:
jojo, to mám rád!
Chlapci chlapci, já techno taky neposlouchám, akorát jen že byste si měli trochu udělat pořádek v žánrech elektronické (taneční) hudby...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 13:15, RE: Brko
Abdul posted by:
ta M3 ale stala na parkovisti ze... nechapu jak muzes tohle tvoje tvrzeni vubec vypustit ven... bud te lasky a zjisti si neco o BMW M3 !
Plně s vámi souhlasím. Taky je možné, že existují řidiči vysokovýkonných aut typu m3 nebo porsche 911 kteří prostě nemají potřebu závodit s Golfy (Octáviemi,Passaty, A3, A4, ...) TDI.
PS: Kdysi jsem předjel s Favoritem BMW 740i (zřejmě z lítosti mě pustil před sebe), takže Favorit asi taky bude vlk v rouše beránčím a netušenou zbraní v rukou rebelující mládeže.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 16:26, RE: Kecá
David_Logins posted by:
Doufám, že jste poznali, že jsem ty příspěvky na začátku nepsal já. Já mám rád německá auta, protože mají nejlepší diesely a jdou hezky od spodu. Na Golfa bych nikdy nenadával, protože vím, že mají motory common rallye jsou to nejlepší, co zatím je.Mají ty nejlepší plasty a jejich interiéry jsou velmi koukavé. Tomu zrychlení samozřejmě věřím, protože jsem s takovým Golfem předjel i Subaru STI. Pokud by se za mě nějaký kretén, zase vydával, tak to nečtěte, je to blázen, co ničemu nerozumí.
co je Golfu na koukání?Možná tak cena protože sou docela nechutný. Jo to si holt fandové W musí zaplatit jinak ale neni před čím padat na prdel.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 18:04, RE: Golf
SY35 posted by:
Chlapci chlapci, já techno taky neposlouchám, akorát jen že byste si měli trochu udělat pořádek v žánrech elektronické (taneční) hudby...
SY35- Ty blbe, tys nepochopil, ze to s tim golfem, tim padem i se skupinou maxim turbulenc bylo mysleno ironicky, jako ze je to vytunenej fialovej golf s techno musikou, nebo jak ti to jinak napsat?????
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 05.05.2007 20:10, RE: Golf
anonym posted by:
SY35- Ty blbe, tys nepochopil, ze to s tim golfem, tim padem i se skupinou maxim turbulenc bylo mysleno ironicky, jako ze je to vytunenej fialovej golf s techno musikou, nebo jak ti to jinak napsat?????
A nejlepší je golf, kam se hrabe zbytek sraček. Mám golf 1.0 a je to fakt dost dobrý fáro. Na můj golf se nechytá ani mercedes! A ani bmw, prostě nic, to si tady všichni musíte uvědomit, já jsem nepřijel do Prahy na babetě, já jsem přijel v golfu!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 06.05.2007 14:09, golf je nelepčí
a já sem neska nopormálně předjel golfem 1,4 kliďánko i mp3ku !
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 06.05.2007 20:55, RE: golf je nelepčí
golfista posted by:
a já sem neska nopormálně předjel golfem 1,4 kliďánko i mp3ku !
Taky ,mám Golfa IV, a to co tady předvedl autor članku je dílo k smíchu. Tyhle recenze to je taková sračka, ani jsem nepřečetl první odtavec a byl jsem vysmáty a pak ty keci v diskusi okolo, palubní počítač atd. Na tip cars nemá cenu neco číst je to jen hromada blábolů a špíny a ješte ty vaše stupidní přezdívky jeden za druhýho. Nemá cenu se ani vyjadřovat !!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 06.05.2007 22:00, RE: golf je nelepčí
Robin posted by:
Taky ,mám Golfa IV, a to co tady předvedl autor članku je dílo k smíchu. Tyhle recenze to je taková sračka, ani jsem nepřečetl první odtavec a byl jsem vysmáty a pak ty keci v diskusi okolo, palubní počítač atd. Na tip cars nemá cenu neco číst je to jen hromada blábolů a špíny a ješte ty vaše stupidní přezdívky jeden za druhýho. Nemá cenu se ani vyjadřovat !!!
Ano plně souhlasím. Někteří lidi co tu píšou ví o autech tak akorát, že mají volant, motor a kola a většinou tady akorát píšou nesmysly a snaží se každého akorát urazit.
respond
  1 ... 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.