Tuesday 06.12.2011 18:53,
rada
Re: Martin
.
I 19ti letý mlaďoch může auto opravdu potřebovat. Pokud je z nějaké Zlámané Lhoty, kde jede jeden autobus ráno a druhý večer? Tohle dobře znám, je to celkem vopruz. A pokud má ještě kamarády co se svezou cestou do školy/práce taky a přispějí na benál, nevidím v tom problém. Aspoň získá vlastní zkušenosti s živením auta, resp. s hodnotou peněz.
.
Taky jsem jezdil do školy autem, hned jak jsem dostal řidičák, sice jsem si koupil první auto trochu později, až jsem měl víc našetřeno, ale je pravda, že u nás většinou nějaké to auto zůstávalo volné, takže jsem neměl hned tu potřebu mít vlastní. Rodiče mi dali důvěru, kromě pokuty za rychlost jsem nic nevyvedl, takže no problem. Každopádně mi to dalo kromě řízení spoustu věcí, třeba jsem se naučil myslet a jezdit ekonomicky, a že náklady na auto není jen nafta a benzín.
.
Díky tomu, že jsem měl k dispozici auto jsem se i dostal k brigádám, na které bych se "sockou" těžko dopravoval. Takže bych klukovi pořízení auta nevymlouval. Pořád lepší, než kdyby ty peníze prochlastal, nebo prohrál ve forbesu.
.
PS. Ta Audi 80 má pozink karoserii (zapomněl jsou to dopsat ve své radě)
respond