anonym posted by:
Přesně tak, Chorvatskem bych moc neopovrhoval. Autor duchaplného příspěvku nad vámi asi vůbec nebere možnost, že by do Chorvatska mohli jezdit i třeba lépe majetní lidé. Jezdím různě po Evropě a Chorvatsko se mi líbí pro krásné moře a možnost se domluvit i česky. A rozhodně nepatřím mezi ty, kteří by neměli přehled o jiných plážích v jiných zemích. Každému vyhovuje něco jiného ... A to, že auto by nemělo stát více než 3 měsíční platy (tak nějak to bylo napsáno) je pěkná blbost. Kupuju si pěknou ...
Nejsem anonym shora, ale částečně s ním souhlasím. Myslím, že smyslem nebylo pohanit dovolenou v Chorvatsku samotném, ale mainstreamovou zábavu v levných dovolených na splátky v duchu "auto na leasing, dovolená s lanšmítem na leasing". Taky jsem byl několikrát v chorvatsku ale i jinde, s kvalitou a vzhledem pláží se dá jen souhlasit, ale třeba mě osobně neláká zahraniční dovolená u moře vůbec. To že bych si to nemohl dovolit o tom smysl příspěvku není, i já kupuji ojetiny za jeden až tři platy i když můj příjem by stačil na dvě až tři nové oktávky ročně, neřeším jestli mi auto žere osm, nebo dvanáct litrů a povinné ručení je pro mě jen každoroční složenka a je jedno, jestli je to tři, nebo pět tisíc. Prostě- každý má jiné priority, mě je dobře na dovolené v čechách a peníze používám místo vhození do nového, ale ztrátového auta raději do investic, které se vrátí v budoucnu. Každopádně- každý svého osudu strojvedoucím