Fénix56 posted by:
Proč? Protože to vnitřně považuji za pěkné, mít napravo od STK+ME nuly. Proč myješ auto? Proč se partnerka češe? Asi tak nějak....Já zas třeba pro změnu nepochopím u ostatních "chromovaný" námeček na značku, to máš marné
A něco ve smyslu společenská důležitost bych v tom až tak nehledal. ...Kdybych byl úředník, tak někomu s Porsche rovnou dám konec 911 ani nic nechci, prostě to tak k tomu patří, značka tak nějak dotváří to auto.
Značka u nás podle mě tomu autu spíš vzhled kazí, třeba v USA mají značku jen vzadu, nepletu-li se, kdyžtak mě opravte. A i ta tabulka vzadu mi přijde inteligentnější tvarem, neni to taková půlmetrová cedule. Ale to by u nás asi neprošlo. Btw nevíte někdo proč vlastně musí být tabulka i vepředu? Na některých hlavně sportovních autech to je docela šílený, pan Bárta by mohl vyprávět
. Jo a jinak poznatky z cesty do francie: Protekční SPZ jsem napočítal jen asi 4!! A že těch aut kolem mě projelo. Spíš je ale znát, že v německu panuje lepší dálniční kultura, než u nás. Jezdí se o něco rychleji, víc plynule a ohleduplně, ale to je asi všeobecně známé.