0
back

diskuze k tématu: Subaru Impreza 1.6 nebo 2.0?

category of topic classification: poradna, jaký typ motoru vybrat, technické dotazy, japonská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 16:37, Nechápu?
anonym posted by:
CIT.: „nějak výrazně lépe to napsat nejde“ ... „to takto "neumí" napsat ani někteří jeho kolegové“

Já bych zase měl citát, že „sebechvála smrdí“.

Když pominu věcnou hodnotu obsažených tipů a argumentů, stejně jako fakt, že většina příspěvku je off-topic a de facto spam, vyjádřím se k onomu „takto napsat“. Obávám se, že uváděný příspěvek z 03:18 jako kdovíjak úžasný text hodnotit nelze. Jako příspěvek v diskusi ano, je dobrý. Nicméně: úvodní pasáž souvislého textu je zcela rozbita vsuvkami v zá...
Příspěvek je "off-topic" a "de facto spam"? Neb vím co to znamená, vaše hodnocení mi příjde HODNĚ "out"!
Ta "pochvala" se přeci netýkala gramatiky - což vy ale jistě VELMI dobře víte. Šlo o věcný obsah (a tomu se vy - NEUVĚŘITELNÉ vlastně NEUVĚŘITELNĚ - a z plných 100% vyhýbáte! - jakpak by jste ohodnotil takového počínání a takového člověka?) a JEN o onen OBSAH na tomto serveru přeci jde! Pokud chcete kritizovat špatné použití interpunkce či překlepy atp., je to více než trapné a HLAVNĚ, PROČ komentujete JEN a JEN mé příspěvky? Sebechvála jistě "smrdí", ale důvodně se domnívám, že i gramaticky jsou mé příspěvky ve srovnání s ostatními spíše NADprůměrné. Takže PROČ zrovna já? Máte něco proti ženám? Vadí vám že mám v oboru větší zkušensti a znalosti? CO se za tím skrývá?
Ano, poněkud unavena neustálými "popichovači" a "hnidopichy" čekající na mé přehlédnutí (a nově i špatnou interpunkci) jsem neskrývala radost nad slovy inteligentního v oboru se pohybujícího člověka. VY naopak (wie immer!) nejste schopen napsat jediné zdůrazňuji JEDINÉ slovo k věci a skryt za anonymitou klávesnice .... hnidopišsky kritizujete a kritizujete a vlastně už nevíte co dál kritizovat.... (tak jsme se dostali až k interpunkci!)
Nuže, jste-li toho schopen, napište alespoň minimum na téma "auto", buďte "hrdina" a napište alespoň CO vás vedlo k (vlastně urážlivému!) označení "off-topic" a "spam"!
PS: Už dlouho diskutuji s "jedním jediným" kritikem, že?
PPS: Vaše "sebechvála smrdí" NENÍ citát (když už nadřazujete formu obsahu)! Nebo jste se jen spletl a citoval sám sebe?
PPPS: Vy, anonymní kritiku, už jste se někdy na těchto či jakýchkoliv obdobných stránkách setkal s tím, že "zpracování, gramatika, forma, interpunkce" jsou jednoznačně NADŘAZENY obsahu? Nebo se cítíte skvěle, neb jste "pioneer"?
PPPPS: Tady diskutujeme motor(y) pro Imprezu, nebo třeba tip na Car of the year 2009 - něco k TÉMATU by jste raději nechtěl komentovat?
Kylie

respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 16:41, RE: Nestydíte se?
anonym posted by:
krista, dyt to je Polo, clovece nestastnej, jo jo, ne kazdy ma na bouraka...
...ale Rudlík JE s ním šťastný! A navíc je opravdu "rovina chlap", který se neskrývá nevymýšlí a jak je vidět, chválí a opravdu má (věčné) 1.9 TDi 66 kW!
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 16:49, http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
anonym posted by:
Kylie, jsi ženská nebo chlap?
Úplně naprosto smrtelně vážně ty fotky jsou pravé (opravdu jsou zhruba z posledních 12ti měsíců) a jsem to opravdu já a tak 99% z toho co jsem napsala, je naprostá pravda!
http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
Opravdu jsem kdysi pracovala u jedné automobilky (a opravdu ne jako modelka či uklízečka) a opravdu mám možnost si občas půjčit novinářský vůz a pokud napíši, že jsem s tím vozem jezdila - je to prostě pravda. Auta jsou pro mne zábava a už jsem potřebovala své "znalosti" někde "vyventilovat", toť vše.
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 16:51, RE: Nestydíte se?
Muroň posted by:
Ty mi chceš tvrdit, že Polo Classic v tédéíčku není bourák?
Je to bourák, nejlepší těsně za C5. Nebo před? Dej si pozor na odpověď.
Není nad dobře uležené Polo, tipuji r.1999 nebo snad až 2000? V podstatě tedy funglovka.

respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 16:57, RE: Nechápu?
anonym posted by:
Příspěvek je "off-topic" a "de facto spam"? Neb vím co to znamená, vaše hodnocení mi příjde HODNĚ "out"!
Ta "pochvala" se přeci netýkala gramatiky - což vy ale jistě VELMI dobře víte. Šlo o věcný obsah (a tomu se vy - NEUVĚŘITELNÉ vlastně NEUVĚŘITELNĚ - a z plných 100% vyhýbáte! - jakpak by jste ohodnotil takového počínání a takového člověka?) a JEN o onen OBSAH na tomto serveru přeci jde! Pokud chcete kritizovat špatné použití interpunkce či překlepy atp., je to více...
Mňo, ne že bych s Vámi ve všem souhlasil, ale v této přestřelce stojím za Vámi, jestli někoho uráží co píšete, ať to nečte.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:00, Milý Aldo!
Alda posted by:
Není nad dobře uležené Polo, tipuji r.1999 nebo snad až 2000? V podstatě tedy funglovka.

Je chvályhodné, že už jste si vyjasnil, která auta patří k těm nejlepším, takže už jen maličkost: "Čím jezdí Alda?", nebo alespoň jaký vůz se líbí Aldovi? Nebo klidně též: "Jak Alda tipuje finalisty Car of the Year 2009?"
My tady čokáme .... (na odpověď)
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:18, RE: Nestydíte se?
Alda posted by:

2001! Heč!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:26, RE: Nestydíte se?
anonym posted by:
...ale Rudlík JE s ním šťastný! A navíc je opravdu "rovina chlap", který se neskrývá nevymýšlí a jak je vidět, chválí a opravdu má (věčné) 1.9 TDi 66 kW!
Kylie
Děkuju, přesně tak to je, vystihlas to! Mám to auto moc rád, stačí mi a nepotřebuji si kupovat dražší a větší, abych okolí dokazoval, že na to mám, případně sobě, že si můžu dovolit auto poskytující jedinečné svezení. Tohle se marně snažím vysvětlit kamarádům v nových báwech, kteří se mně ptají, proč si nekoupím něco novějšího, většího a lepšího. Neberu ho jako spotřební věc, které se zbavím, jakmile se objěví její nástupce. Je to pro mně člen rodiny. Aleš del Pinděro z Juventusu taky jezdil ve staré Lancii, protože ji měl rád.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:31, REDAKCE a co druhej článek dnes?
Chtěl sem se zeptat proč sem dneska nepřibyl druhej článek co sem přibývá ve 12:00 a je tu jen ta impreza od půlnoci?Pokud jsem včra dobře viděl tak zde mělo být něco o dovozu auta z německa.

PS: Jo a taky mi dnes uplně vyrazilo dech že dnes v diskuzi není ani zmínka o tom že C5 je lepší než impreza a 100x spolehlivější.Teda ne že by mi to vadilo jsem rád že tu ty hovna nemusím číst,ale to je snad prvně za poslední měsíc co tu není ani zmínka o tomto nejpoveděnějším nejbezpečnějšíma a hlavně nejspolehlivějším francouzském víně (pardon autě)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 17:35, RE: REDAKCE a co druhej článek dnes?
vasapasa posted by:
Chtěl sem se zeptat proč sem dneska nepřibyl druhej článek co sem přibývá ve 12:00 a je tu jen ta impreza od půlnoci?Pokud jsem včra dobře viděl tak zde mělo být něco o dovozu auta z německa.

PS: Jo a taky mi dnes uplně vyrazilo dech že dnes v diskuzi není ani zmínka o tom že C5 je lepší než impreza a 100x spolehlivější.Teda ne že by mi to vadilo jsem rád že tu ty hovna nemusím číst,ale to je snad prvně za poslední měsíc co tu není ani zmínka o tomto nejpoveděnějším nejbezpečnějšíma a hlavně ne...
Omlouvám se za hustiklínek je zde o C5 psaný ráno jsem pročítal rpvní půlku a tedka až ty příspěvky co přibyly.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:04, Milý vasapaso!
vasapasa posted by:

PS: Jo a taky mi dnes uplně vyrazilo dech že dnes v diskuzi není ani zmínka o tom že C5 je lepší než impreza a 100x spolehlivější.Teda ne že by mi to vadilo jsem rád že tu ty hovna nemusím číst,ale to je snad prvně za poslední měsíc co tu není ani zmínka o tomto nejpoveděnějším nejbezpečnějšíma a hlavně ne...
Máte-li už tu neodolatelnou potřebu se s námi o svoje vnitřní pocity dělit, lze použít výraz "exkrement", ten se mi jeví přeci jen vhodnější (to jen tak mimochodem).
Jezdila jsem během života s MNOHA lepšími vozy, ale problematika modelu Citroën C5 mne docela zajímá a proto bych vás poprosila o odkaz(y), kdy a kde jste slyšel, že Impreza je horší či méně spolehlivá, než onen pohodlný sedan střední třídy. Oba vozy znám a osobně si sice myslím, že takovéto srovnání je hloupost, ale ráda si vámi zmiňovaný materiál přečtu.
Souhlasím s vámi, že francouzská vína nejsou špatná (a i v běžné pařížšké "sámošce") si koupíte lepší víno, než jaká jsou importována třeba do česka, ale to není téma pro tento server.
Co se bezpečnosti C5 týká, je to stále víceméně pravda (máte-li jiný názor či veřejně NEznámou informaci, nenapínejte nás a podělte se přeci s námi!) Na materiál o nejpovedenějším a nejspolehlivější francouském autě se též ráda podívám, prosím o odkaz...
Předem děkuji a pěkný den
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:09, RE: Nestydíte se?
Muroň posted by:
2001! Heč!
Ok, když tak čEkáte tak proč ne. Je to Fiat, který, ač nepatří mezi poslední velmi povedené modely, je poměrně dobře hodnocen v testech (v ČR, ostatní info jinde např.AundS nevyhledávám - jsou důležitější věci než auta). Je to model, který s přehledem vítězí v jedné anketě (jaké?). Navíc jezdí s polovičními náklady na km. Nepochybuji, že uhodnete o který model jde.
Pamatuju tipcars tak před 2-3mi lety, i p. Vaculíka. Úroveň šla od té doby hódně dolů, a nemyslím tím články uveřejněné redakcí. Příspívali lidé, kteří měli s konktrétním autem +/- nějaké zkušenosti a ne Vy Kylie a Váš kolega (toliko anální skialpinista) p. Muroň. Netvrdím, že nemáte v spoustě věcí pravdu ale...jestli čtete i jiné moje příspěvky tak víte.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:10, RE: Nestydíte se?
Muroň posted by:
Děkuju, přesně tak to je, vystihlas to! Mám to auto moc rád, stačí mi a nepotřebuji si kupovat dražší a větší, abych okolí dokazoval, že na to mám, případně sobě, že si můžu dovolit auto poskytující jedinečné svezení. Tohle se marně snažím vysvětlit kamarádům v nových báwech, kteří se mně ptají, proč si nekoupím něco novějšího, většího a lepšího. Neberu ho jako spotřební věc, které se zbavím, jakmile se objěví její nástupce. Je to pro mně člen rodiny. Aleš del Pinděro z Juventusu taky jezdil ve ...
Přiznávám, že netuším co kdo je "Aleš del Pinděro z Juventusu", ale tvůj přístup chápu (mně osobně u starších, resp. starých aut "vadí" jen slabší bezpečnost, jinak jsem jela ve starém Mercedesu /300?/ s, do boku se otevírajícími dveřmi a uznávám, že takováto auta mají více "ducha" než nejnovější modely).
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:11, RE: Milý Aldo!
anonym posted by:
Je chvályhodné, že už jste si vyjasnil, která auta patří k těm nejlepším, takže už jen maličkost: "Čím jezdí Alda?", nebo alespoň jaký vůz se líbí Aldovi? Nebo klidně též: "Jak Alda tipuje finalisty Car of the Year 2009?"
My tady čokáme .... (na odpověď)
Kylie
V anketě tipovat nebudu, nemám takový přehled a nepatří to sem.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:16, RE: Nestydíte se?
anonym posted by:
Přiznávám, že netuším co kdo je "Aleš del Pinděro z Juventusu", ale tvůj přístup chápu (mně osobně u starších, resp. starých aut "vadí" jen slabší bezpečnost, jinak jsem jela ve starém Mercedesu /300?/ s, do boku se otevírajícími dveřmi a uznávám, že takováto auta mají více "ducha" než nejnovější modely).
Kylie
že by Alessando del Piero?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:21, RE: Nestydíte se?
Alda posted by:
Ok, když tak čEkáte tak proč ne. Je to Fiat, který, ač nepatří mezi poslední velmi povedené modely, je poměrně dobře hodnocen v testech (v ČR, ostatní info jinde např.AundS nevyhledávám - jsou důležitější věci než auta). Je to model, který s přehledem vítězí v jedné anketě (jaké?). Navíc jezdí s polovičními náklady na km. Nepochybuji, že uhodnete o který model jde.
Pamatuju tipcars tak před 2-3mi lety, i p. Vaculíka. Úroveň šla od té doby hódně dolů, a nemyslím tím články uveřejněné redakcí. Př...
Přiznávám, že vašemu příspěvku moc (vlastně skoro vůbec) nerozumím. Proti Fiat nic nemám (ostatně včera jsem Cromu k pozornosti, pod článkem "Jaké zánovní kombi od r.v. 2006", sama doporučila).
Když zmiňujete p. Vaculíka, je to pár dní, co mne někdo "obvinil", jestli JÁ nejsem p. Vaculík! Tak teď nevím co si mám myslet... I když v tom hledáte "cosi" , JÁ píši jen svoje vlastní zkušenosti a naprosto reálné zážitky! Máte pravdu, že hodně lidí si zde vymýšlí (a pro člověka s praxí i VELMI hloupě).
Ohledně Rudlíka Muroňe jste to hodně přehnal. Sice se neznáme, ale je to evidentně inteligentní člověk, který si hloupě nevymýšlí a jasně presentuje své názory. Pokud se 2 lidé shodnou, není přeci nutné to nazývat a. skialpinismem (zvážil jste variantu, že třeba JEN mají pravdu?)
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:39, dvoulitra
Báru jedine s dvoulitrem ... mensi 1.6 s ni ma urcite zbytecne moc prace. Hlavne mit stesti pri nakupu a pak si uz jen uzivat te skvele trakce!
PS: zrovna vcera me napadla takova myslenka, jestli by se nektery z novinaru dokazal pustit do srovnani WRX a STi verzi za predchozi rekneme tri generace (nejnovejsi ani nepocitam). Hlavne co se tyce spolehlivosti a co kde nejvice trpi. Tento clanek to trosilinku nastinil, ale presto, nechtel by to nekdo v redakci zkusit. Focusove a Oktavky jsou tu na kazdem rohu, o tech uz vsichni vedi i to, o cem ani konstrukteri netusili, takze jsem rad za tento clanek :)
isis2000
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:40, No Rudlíku!
anonym posted by:
že by Alessando del Piero?
Čutálista?! To je, jak těch 20 (post)pubertálních mulitimilionářů běhá po trávníku a honí se za mičudou, zatímco desetitisíce na stadionech a statisíce u obrazovek sociálně slabších spoluobčanů na to fascinovaně 2 hodiny kouká, a o tom jak David, Lukas či Hakan a Thierry zakopli, podklouzli, překopli atd. jsou schopni další dny a týdny diskutovat?
Rudlíku!! Dáváš přednost kosmetice Lancome či Estée Lauder? A noční krém používáš teď jaký? A parfém spíš Dune nebo Coco? A lodičky spíš Gucci nebo Prada? A co říkáš na tu novou značku Sienny Miller, ty černé koktejlky se mi moc líbily! A teď mi poraď, jaký červený lak preferuješ? Já zatím stále nenašla ten pravý, zkusila jsem už všechno a stále nejsem 100% spokojena. Poraď!
Dobrou (já zapomněla na prádlo! Jakou značku by jsi mi doporučil?) a neboj, už tě nebudu trápit, ale čutálisty na mne nezkoušej (chápu a respektuji, že si mají vydělávat hodně, ale některé zveřejněné částky ....)
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:43, RE: dvoulitra
anonym posted by:
Báru jedine s dvoulitrem ... mensi 1.6 s ni ma urcite zbytecne moc prace. Hlavne mit stesti pri nakupu a pak si uz jen uzivat te skvele trakce!
PS: zrovna vcera me napadla takova myslenka, jestli by se nektery z novinaru dokazal pustit do srovnani WRX a STi verzi za predchozi rekneme tri generace (nejnovejsi ani nepocitam). Hlavne co se tyce spolehlivosti a co kde nejvice trpi. Tento clanek to trosilinku nastinil, ale presto, nechtel by to nekdo v redakci zkusit. Focusove a Oktavky jsou tu na k...
Neuvěřitelné, jak se dnes všichni shodli! Námět (Subaru) mne velmi potěšil, otázka byla až příliš triviální, trochu až nesmyslná.
PS: To srovnání nazpět je velmi dobrá idea, ale důvodně se obávám, že v česku by se pro to (velmi) těžko hledal autor.
PPS: Vy, isis2000 by jste nepřijal moji "výzvu" (z počátku diskuze) a netipl si finalisty Car ot the Year 2009?
Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 17.09.2008 18:56, dvoulitra
PS: zrovna vcera me napadla takova myslenka, jestli by se nektery z novinaru dokazal pustit do srovnani WRX a STi verzi za predchozi rekneme tri generace (nejnovejsi ani nepocitam). Hlavne co se tyce spolehlivosti a co kde nejvice trpi. Tento clanek to trosilinku nastinil, ale presto, nechtel by to nekdo v redakci zkusit. Focusove a Oktavky jsou tu na kazdem rohu, o tech uz vsichni vedi i to, o cem ani konstrukteri netusili, takze jsem rad za tento clanek :)
isis2000
respond
  1 ... 3 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.