rohYpnol posted by:
Ano, jsou to pecky. Z minulé generace Superbu, který byl vždy až ten o kolo zpět je v jeho druhé generaci plnohodnotný zástupce, který dokonce nabízí položky a varianty, které prostě u konkurence nedostanete.
Yeti stejně jako Superb také veskrze kladně hodnocen, navíc v podstatě bez přímého konkurenta. Co víc byste chtěli? Krevety na zlatém podnosu?
Nechápu lidi jako vás. Automobilka představí modely, které jsou hodnoceny velmi kladně, po kterých je navíc také poptávka (a to nejen v čr). A stejn...
Mno.
Superb 2 je relativně solidní auto střední třídy, o tom žádná. Ty nastavuješ příliš pozitivní zrcadlo, já jsem schopen nastavit extrémně negativní, výsledek bude takový, že shodneme, že je superb2 relativně slušná nabídka. Ovšem žádná velká hitparáda a boření tříd a etalonů to taky není, jen prostě slušná prácička. Superb kombi se mi dokonce líbí a to je zatrsakr vizitka (škoda jen té debilní ďoury v benzínových motorech, nechci turbo!!!).
Yeti je podle mě věc,kterou běžný motorista, který netrpí pocitem chybějícího nástavce na penis, může v klidu ignorovat. K čemu je yeti dobrý?
1) metrosexuál- je boží, má uchvatně makatelnou palubofku, měkčené schránčičky a je to ofrout až na žižkov...
2) hajný, horal - sračka, se kterou se nedá vyjet ani k polomu na úpatí řípu a když dá člověk motorofku do kufru, tento nejde bez katastrofální destrukce umýt wapkou, ani omýt chrstnutím kýble vody...
3) běžný uživatel vozidel požadující určitý komfort řízení - proč mě kurva ta palubofka tlačí do holeně?
4) milovník dechtu - proč to kurva stojí sedm kil?
Jak vidno, yeti má minimálně čtyři problémy -metrosexuál je většinou chudé dítě, který si může yetiho dovolit jen na leasingovou smlouvou se splatností při dalším průletu haylleho komety. Profík marně bude hledat uzávěrku diferenciálu, pohodlí hledající uživatel musí jinam a dechtomilové za kompakt stěží vysolí 700 táců i kdyby tu naši kouli sjížděli do měsíce dvakrát. Podle mého bude yeti provar jako prase....