pargi posted by:
Není možný, v tak dlouhém příspěvku není ani jedna zmínka o Citreonu C6 a dokonce ani o Sebovi Loebovi, k neuvěření..
Okamžitě "zařizuji" nápravu! Seb Loeb ZASE vyhrál! Myslíte že vyhraje příští rok zase?
A já bych v té šířce trošičku problém viděla. Ono opravdu (naprosto toálně zcela) nejvíce lidí jezdí v jedno či dvou. Takže když jsou dva vedle sebe (to bude o HODNĚ častější "uspořádání" než za sebou..), je toho prostoru trochu "méně" než by se mi u TAK velkého vozu líbilo. Ať je vzadu o "fous" méně místa (a v kufru o dva - zavazadla ať se klidně trošičku "tlačí"), hlavně já s buřtíkem ať vpředu pohodlí a prostor máme (tedy ROZHODNĚ mám raději prostor pro SEBE, než pro zavazadla). V případě superb to rozhodně není žádné "drama", ale nejmenší (nejužší) ve třídě asi je (je to jako ve všech jiných "věcech" "oblastech", ty poměry velikostí by měly být "vyvážené" moc dlouhý a málo široký je stejně "nepříjemné" "nevhodné" "nešikovné" "neuspokojující" jako "extrémně široký" a "kraťoučký" - však mi rozumíte ,-)
PS: A C6 je v tomto opravdu (a samozřejmě i jiné vozy) lepší, má sice menší zavazadelník, ale na předních sedadlech ... (stejně tak nová C5) ..
PPS: Někdo ale má třeba raději zavazadla v kufru (než sebe) a tchýni na zadní sedačce (než sebe) - já (v této kategorii) volím C5 a 6st