Monday 02.04.2007 18:27,
Nova nebo stara?
Vlastne ani nevime, jestli se bavime o nakupu Nove octavie nebo ojete, to je doclea taky dulezite, jinak je pravda, ze se daji sehant i za cenu teto ojete octavie velmi kvalitni auta s lepsimi motory i vybavou, napriklad podobne velikosti i ceny ojete octavie koupite: Mondeo, 1.8, 2.0, 2.0TDCI, Mazda 6, 1.8,2.0 a 2.0nafta, nevim ted zkratku nafty u mazdy. Accord bude asi o hodne drazsi. Toyota Avensis: VVTI nebo D4D take vyborne motory. A pokud chcete dobrou spotrebu a neni to nove auto, popremyslejte o prestavbe na primovstrik LPG stoji to kdyz je ve sleve 30 tis, primovstrik ma proti monovstriku vyhodu, ze ma temer stejnou spotrebu i vykon jako benzin. Pro normalniho ridice by nemel byt rozdil ve spotrebe ani vykonu poznat u primovstriku. Ja u Mondea taky misto TDCI budu brat 2.0 benzin a prestavovat na LPG. Preci jen LPG je stale levne a nezdrazuje tka rychle jako benzin nebo nafta. Akroat to chce nadrz misto rezervy, a treba misto rezervy si koupit sadu na opravu pneumatiky, a nemusite ani vozit pneumatiku, ale jen maly kufrik s kompresorem a nejakym sprayem, ktery vstriknete do pneu a on zaceli diru.
respond