Saturday 01.11.2014 13:27,
odpověď
Ahoj,
jaký na toto auto máte rozpočet? Octavii 1.9 TDi bych rozhodně nedoporučoval, je jich jako máku, v žebříčku kradenosti/vykradenosti suverénně vede, jakákoliv Octavia v dnešních autobazarech je doslova "vylítaná herka" do které budete pouze sypat koruny, což při rozpočtu Vás, jako studenta, asi nebude to pravé. Totéž u Peugeota. Vzhledem k tomu, že vybíráte motorizaci 2,2 HDi a 2,7HDi, uvědomujete si, na kolik Vás přijde povinné ručení? Předpokládám, že nemáte žádné bonusy u pojišťovny, takže dostanete asi plnou palbu. Tolik tedy k Vámi vybraným vozům.
Teď dovolte, abych Vám se pokusil doporučit auto, které bude pro Vás tak akorát. Fiat Punto, rok výroby 2000, benzínový motor, obsah 1.2. Na povinné ručení to bude levné, na provoz také, na údržbu jednoduché. Kupříkladu toto : http://www.tipcars.com/fiat-punto/12i-16v-abs-klima-13370591.html . Neberte to prosím, jako že se Vám pokouším vnutit tento kus, je to čistě jen pro ilustraci, ale k tomuto doporučení mě vedou mé pozitivní zkušenosti s vozem této značky. Co se mi na Puntu konkrétně líbilo? Byla to taková typická městská "myš" co se vešla tam, kam by se např. Octavia nedostala, krátká převodovka (žádný dálniční stíhač, ale na zrychlení při rozjezdech svižné auto), a velikost kol a z toho plynoucí nízké náklady na pořízení nových pneumatik ( obecně se dá říci, že za jedno nové obutí Octavie, mám dvoje nové obutí na Punto).
respond