Rover623 posted by:
Podle mě Felicie s odebraným středním tlumičem a vyndaným katalyzátorem, neprojde technickou. Protože bez toho tlumiče se nevejde do limitu hlučnosti a bez toho katalyzátoru vypouští příliš mnoho CO2. Jistě, dá se to vyndat a přeštelovat jednotku tak aby auto prošlo technickou, ale to enormně ubere výkon. Takže majitel je zřejmě čuně které otravuje svoje okolí hlukem a kouřem. Navíc ten motor má tak špatnou křivku zrychlení, že ho utře i Škoda 130. Takže těch pá lidí co jste údajně "vyškolil" bu...
Mám doma felicii jako druhé auto, 1.3MPI 50kW r.v.2000 dovoz Itálie, naj.180tis.km, já najel 30tis.km. Jeden čas jsem měl vyndaný katalyzátor (asi 3 dny) a nezdá se mi že by auto kouřilo, smrdí, to je pravda, ale když tu někdo píše že auto pak otravuje kouřem, tak asi jezdí buď Š120 nebo mu felda spaluje olej. Ale jinak kdybych to měl zhodnotit, tak docela spolehlivý vůz, levná údržba, zatím žádná koroze. Zápory které já vidím jsou spotřeba kolem 8 litrů, málo místa (měřím 190 cm), nepohodlná sedadla a ve vyších rychlostech aerodynamický hluk. Ale jako druhé auto to zatím stačí.