Aleš posted by:
Tak já si myslel, že už mě na uživatelských recenzích nic nepřekvapí, ale felicia s ABS jako NEJLÉPE BRZDÍCÍ AUTO ZE VŠECH a s TŘETÍM NEJPROSTORNĚJŠÍM INTERIÉREM PO A8 A SUPERBU to už je fakt moc i na mě.
Jinak předchozí vozidlo řídil pán asi poslepu, jinak by si musel všimnout, že i jeho bývalá vectra B je prostornější.
Není přece možné, aby byl někdo tak blbej, tohle fakt už musel dotyčný napsat schválně, aby si zde udělal z lidí pr..el.
pane kašpare chytráku, já jsem s vectrou B benzín 1.6 měl možnost mockrát jet. Fakt je že je to větší stabilnější auto, na silnici v zatáčkách drží jako přibitý,nicméně opel je krumpl.Strará bolest rezav= lemy nad zadními koly, spodní hrany dveří jdou do háje i přes metalizu, náhr. díly docela drahé. Auto pořízené jako nové za půl mega to hustý. Takže suma sumárum zlatá felda. Pokud si nechám vystříkat komplet dutiny vč. 5. dveří, luji tam slušnej olej,a chovám se k tomu jako člověk,je to zlatý auto. Neporovnávejte banány s bramborama jako A8 nebo další mašiy. A mimochodem Alfy jsou fakt strašný sračky. Francouzský, italský auta nebrat. Zvolit něco z německých autkromě opelu nebo japonských ty jsou spolehlivý Toyota corolla, avensis, Mazda 3 a 6, Nissan Primera, Almera. To jsou držáky. Takže pane šašku nechejte si ty vaše chytrosti do dikobrazu.