anonym posted by:
Zajímalo by mě, frajere, v čem jezdíš, ale jako fakt, ne, co sem napíšeš. A ten druhej odborník co si říká šakal, to samý. Podejte si ruce kluci a založte si fórum "velký auta" a tam si hezky vrkejte ))
Ano, říkám si Šakal, umím se podepsat, píšu své názory, nikomu je nenutím, chovám se slušně a pokud něco tvrdím, tak to mohu doložit a jsem schopen vždy věcně argumentovat. Mám Toyotu Avensis D4D z roku 2001 a i když vím, že je to 6 let staré auto, tak se za něj nestydím. Mohl bych tady psát, jak mám X5 bávo, nebo A8ku, ale já to prostě klidně napíšu po pravdě, nejsem člověk, co posuzuje svůj životní úspěch podle auta! Dojíždím denně do práce 60km a za cenu té Toyoty jsem si mohl taky klidně koupit zánovní Fábii, ale jezdíme 4 dospělí lidé a jezdím po komunikacích, kde ptřebuji motor s dobrou dynamikou a spotřebou(kopce,úzké cesty, kamiony a td.) a o bezpečnost se taky nebojím. Neschovávám se za anonymitu, byť máme jen přezdívky, ale jsem to pořád já a názory neměním. Nečekám teď, že mi někdo napíše, tak jo, já už sem nebudu psát nesmysly, budu vystupovat pod nějakým nickem, ale třeba se nad tím někdo zamyslí.