Kobyla posted by:
Fabii combi r.03 1,2 htp nový 324tis.kč jsme koupili do rodiny jako auto k podnikání a jízda max.100km denně.Ve stejným roce jsem dceři koupil mírně jetý Punto 1,2 k 18.nám.Když porovnám tyhle dvě auta,tak musím smát zastáncům Škody,protože Fiat byl suveréně lepší a když jsem ho chtěl s dcerou vyměnit,tak byla zásadně proti.Po 4.letech jsem Fabii prodal za 135tis.kč v aaa-dali nejvíc,už jsem se bál větších investic do výměn,protože jsem byl tak 3-4x do roka v servisu s nějakým problémem a hlavn...
Ja mam zase zkusensot s puntem II. generace 1,8 8V a zezacatku super, pak se zacalo sypat, odeslo ABS, posilvoac rizeni, zacal zhasinat motor. JA vim, reknete si, ze jsem koupil totalni vrak 3 krat bourany na totalku, ale auto bylo nebourane a pri koupi najeto 40 tis a stav a vse tomu odpovidalo. Odeslo to vsechno elektronicky. Nikdy si s orpavama nevedel rady, a i kdyz bylo auto jeste v poradku tak byl problem ho prodat. Nakonec jsem byl rad, ze jsem ho prodal kamaradovi se vsema zavadama, ktere vedel a on se v tom zacal hrabat a opravil akroat posilovac tim, ze propajel vsechny kontakty. Ale zhaninani motoru je pry na vine SAHARY a ABS s tim si nikdo dodnes nevi rad. PRoste auto pod 40km/h kope zpatky jako kdyz je kolo ve smyku. Cidla to nejsou. Takze fiat neni spatny, ale vyhra to taky neni proti te fabii.