anonym posted by:
...az te nejaky magor sestreli a budes mrzak 'diky' super fabii, tak bude pozde premyslet nad tim, proc jsem ja debil setril par korun za benzin ... jinak servisni naklady jsou na tyto auta mnohdy nizsi, nez na BUZERANTwageny (omlouvam se timto puvodnimu autorovi tohoto genialniho vyrazu, ze ho beru do huby) typu plechovka fabia. Schade patri do sberu a ne na cestu. Na druhou stranu dekuji vsem debilum jezdicim v techto 'nadhernych', 'luxusne' vybavenych a hodne 'silnych' vozech, ze si muzu za p...
Mno mrzák díky Fábii - nn pane, smrťák díky Fábii. ...Já jsem nedávno malinko podlehl masovému nátlaku na tuto modlu a byl jsem se na Fabiu (II. gen) do autosalonu podívat. Jako co bude pravdy na tom, že to je tak úžasné auto. A čekal jsem že fakt něco objevím. .... Po X hodinách jsem odešel zcela zhnusený a označil toto auto za pokračování stavebnice Merkur !!!!!!!! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!Karoserie alobal. Výztuhy chybí. Interiér pro Vietnamce (tj pro osoby do 160cm) Motor chybí. Všecky součátky jsou šíleně obnažené, některé tam ani moc nedrží (vrtule ventilátoru, nádobky...) a třeba celé řízení (jde vidět pohledem pod kapotu) vypadá, jak by tam vůbec nepasovalo. Jediné co se mi líbilo bylo, že koncovka řadící páky byla celkem příjemná do dlaně, toť z pozitiv ať se snažím jak se snažím vše. Po pravdě to technicky v útrobách toho ein Buzerantwagenu vypadá jak bych to smontoval v garáži já (mám obě ruce celkem levé). Prodejce mi ani technicky moc vše zodpovědět neuměl (a to jsem si nic spešl nepřipravoval, ptal jsem se na běžné provozní věci). Není to nic proti Škodě, věřím že Punto, P206 atd by dopadli podobně. Opravdu víc jak 50-70 tis Kč bych za novou Fabiu II gen nedal. Je to vhodné tak na ježdění mezi halama areálu velké firmy!
Přes světelnou křižovatku do supermarketu 2 Km už bych se v tom bál. Jestli s tím má někdo problem, můžeme se někde potkat na parkovišti a ukázat si jak vypadá auto. ...Za 220 papírů se už dá v reichu koupit hezké auto. Jinak nechápu jak někdo z Golfu může jít do Fabie hihi. Z Golfu snad půjdu do Passatu (když už teda podporuju špatnou značku). Protože jet denně vašich 120km ve Fabii, pane to bych raději jezdil vlakem! 5metrové auta vám doporučovat nebudu, ještě se to všichni naučíte a pak jako ojetiny už nebudou mít takový propad hodnoty a čím my rozumní budem jezdit. Ale nějaký kompromis a takovou C5 hdi, 406 hdi, Passat tdi, S80 diesel, Omega diesel, W210 290td, by jste si snad za 220tis Kč pořídit mohl. ....To je pro vás opravdu takový rozdíl zda spálíte 5 nebo 7L na 100km? To vám za to stojí jet ve Fabii 130km/h (pokud je vítr v zádech njn) a mít plyn na podlaze a otáčky celou cestu v červeném se zvukovou kulisou ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ na volume max. Na každé křižovatce se modlit aby to při rozjezdu nechcíplo? Dyť po těch 120 kilometrech z toho musíte vylést úplně odvařený
))) No to nemluvím o tom, že když dostanete trochu bodyčka, že to udělá pouze střííík a děti nebudou mít tátu a vaše beztak krásná choť manžela. Jen tak, zcela bez varování uprostřed týdne, stříííík. Blbý humor já vím, ale to je právě realita. Pak si tu zas budeme číst, zda tento víkend umřelo řidičů 7 nebo 11. Nevím proč se tak tlačíte být mezi nima. Tak proboha neblbněte a kupte nějaké obyčejné pracovní auto 4,4 - 4,8m 100-200HP. Ten rozdíl na provozních nákladech už je minimální. Stojí to zato.
PS anonym 1.10 v 23:05 joooo, moje označení "buzerantwagen" klidně používejte, budu rád když se to rozšíří. Ale až se bude zjišťovat kdo to vymyslel a tímpádem haní sexuální menšiny, tak mě pak hlavně nezapomeňte označit za tvůrce toho slova žeee
No ne, jsem si četl německý časopis (protože tuzemci věci jako křivka točivého momentu nebo pilový diagram atd moc nevedou) a tam bylo kleinwagen, tak mě to napadlo udělat autentičtější
)) To "piloti trojválcových Fábijí" od pana Vaculíka je takové neutrálnější njn, ale taky dobré... časem ty citáty ještě zkombinujem
))))))))))))))))) Vidíte i Premiéroví stačí poctivá ojetina za 400tis, nevím proč vyhazujete tuny peněz pro VW mafian grup za nebezpečné šunty.