Mirda posted by:
Lidi, pozorujte jednu věc. Nikdo z těch kdo simpatisuje se "škodou", se bezdůvodně nenaváží a neuráží ostatní značky. Ale všichni možní japoncáři a další hrdí majitelé značek zvučných jmen jsou jako vosy. Objeví se článek o Škodě a s prominutím - posrali by se. Jste trapní !
Souhlasim, majitele skodovek jsem nidky nevidel nadavat na to "probuh, co jsi to koupil za sr..." tohle by me doma nesmelo stat atd. Nevim nejsem priznovcem zadne znacky, i presto ze vlasntim fiata a nedam na nej dopusit, priznavam, ze ma nedostatky, nejake zavady, ale svuj ucel plni. Kdyz chce nekdo ¨stareho civica, at si ho koupi, ja ho taky chtel, ale nakonec u kazdeho zvitezi jina priorita, u me to byla bezpecnsot, auto 2000 a mladsi, a vzhled a nizska pojistka a spotreba. Pro nekoho zase jde o to, mit hodne rychel auto, s nizsim obsahem a dobrou spotrebou a bezpecnst je nekde jinde, ale proto mu nebudu nadavat jakou to ma rakev, ze se v tom zabije atd. Na jare budeme do rodiny kupvoat novejsi auto misto Toleda, a ma vyber je Mondeo benzin, Mazda 6 benzin a Octavia 1,8T, a kazde ma neco sveho pro a proti, ale to neznamena ze nekomu budu nadavat za jeho vyber. Jeden vezme japonce, druhy forda a treti octavii, prsote kazdy jsem nejaci. Ja sobone budu brat mondeo ale to jen proto, ze se tak nekrade. Jinak motor 1,8T si moje srdce ziskal nejvic.