Martin posted by:
Trab ja osobne, civica bych chtel, je to rychly, malo zere atd, ale nidk ysi ho nekoupim, radsi koupim fabii nebo punto ktere mam, uz jen proto ze maj 4 hvezdicky, auta jsou to mnohem novejsi, ja mam ve fiatu naprikald krome kliam vse, abs, el, okna, pal pc, 2x airbagy s predpinaci bezpecnostnich pasu atd. Co vic si muzu prat? akroat tka tu klimu, ale co, hlavne i tak, radsi si zlomim obe nohy a pak mit berle, a byt s rodinou, nez chcipnout v civicu.
A zase blbci ktorý porvonávajú bezpečnosť Fábie z roku 2000 a Civica z roku 1994. Ste normálny? Keď už porovnávate zo Škodovkou japonca z roku 1994 tak to porovnávajte aj zo Škodovkou z roku 1994 a nie z roku 2000!!! Civic bude určite bezpečnejši a pokrokovejsí ako napr Favorit, krorý ste vy Česi v roku 1994 vyrábali a nebyť VW ho vyrábate dodnes! A článok je na 100% PR. Japonci sú už dávno pred europskými autami, ty múderjší z nás to pochopili, blbci nie a preplácajú európske krámy typu VW, Opel, Škoda ale tým to aj tak nikdy nevysvetlíme, pretože ich Fabia 1.2 je najlepšie auto na svete a predtým v ničom inom ako vo Favorite nešli. Koľko takých poznám, a ani sa zn nimy radšej nebavím, pretože su fakt mino. Inak vo Fabii 1.4 16v 100PS jazdím často a niekto tu písal že je to tiché auto. Tak nad 2500ot/min je nadpriemerne hlučné a od 110 km/h v tom hučí vietor. Ale taký čo predtým vlastnil Fávo a teraz vyhodil za Fábu 300 tkč, nemôže predsa napísať že Fábia je hlučná, a že je nespoľahlivá atď.... Môj názor mi nikto nikdy nevymluvý, takže nadávajte mi, trepte somariny, urážajte, utešujte sa....Sám neviem prečo sa zapájam do "takej blbej" diskusie