0
back

diskuze k tématu: Nová Škoda Fabia Combi - v Česku se neztratí

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 09.03.2008 22:25, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Možná by ses divil za jaký velký rakouský ceny si tam ty plně vybavený auta kupujou .. to že se v zahraničí nabízejí auta levněji než u nás je prapodivný mýtus založený na různých daňových zatíženích a pouze při srovnání základních očesaných verzí. A konečnou cenu auta dělá vždy a pouze jen výbava.
mýtus nemýtus...v Englandu Octavia 2 v základu 1.4 s výbavou vyšší než v ČR Ambiente je tam furt o cc 80tis levnější! Holt to tady máme asi nejvyšší daně v Evropě...Přitom třeba Kia Ceed tam je dražší než v ČR, Renault a Citroen skoro stejná cena, rozdíl do 5%....
Ono zas Škodovka si nedovolí někde v Reichu, Englandu, ve Švédsku prodávat taková holátka za takové ceny jako doma. Tam si pod základní výbavou skutečně člověk musí představit něco jiného!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 09.03.2008 22:32, RE: Fabia
anonym posted by:
To já když vyjedu se svím zetorem občas do města pro cihly a tvoří se za mnou dlohé kolony,tak taky někdy uhnu.
stejně je pak doženeš na konci města a tam jim to pořádně osolíš! A ani nepředbíháš, kdo se neuhne, toho prostě přejedeš! Go Zetor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 09.03.2008 22:45, RE: 1.4 vs. 1.6
anonym posted by:
Tak máme 1,6 Elegance + pár drobností (maxidot, ostřikovače světel, tmavé skla, sport sedačky apod) a cena byla 425 tis. Je to ale na leasing. Spotřeba na začátku byla při ustálené rychlosti 90km/h asi 7,5 l, dneska je asi 5,5. Na začátku byl ten motor takový utažený ale postupně se rozjíždí a ten zátah je nádherný. Předtím jsme měli 1,4 MPI 50kW a to bylo o ničem hlavně na dálnici. Dneska na to ve 130 šlápnu a když se nehlídám tak je tam cobydup 180. Okolo 2800 otáček to začíná nádherně tahat.
Proc sis za ty penize nekoupil auto o tridu vyssi?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 10.03.2008 08:51, RE: test
anonym posted by:
Jáké je vaše IQ ?? Test evropanů - zúčastněte se i Vy !! http://cz.iq-test.eu/?d=9296
Pokud chcete vyhodit 79 Kč za vyhodnocení, pak si ten test klidně udělejte. A vzkaz pro "mého předřečníka" - myslíte, že byste s tímhle spamem mohl už konečně jít do pr.ele? Byl bych vám velmi vděčen.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 10.03.2008 09:26, RE: Fabia
anonym posted by:
Něco na tom je! Já jezdím docela hodně po republice a na štěstí se vozím v trochu jiné třídě, ale bohužel musím konstatovat, že nejhorší řidiči jsou váženě řidiči Fábií a Octávií. Velmi často přemýšlím, proč to tak je. Můj názor je takový, že prostě ta auta nedisponují takovým výkonem,aby mohli v klidu předjet a pak jet zase normálně. Ono předjíždět s Fábií kamion je docela adrenalin, nebo já to tak aspoň vidím-strašně jim to trvá! Co se týče Oktávií, tak tam je to opačně, Oct. disponuje díky za...
Také docela dost jezdím a myslím si, že nejhorší řidiči jsou řidiči Octávií a Pasatů. Takové prasárny, co dokážou vymyslet na cestách, jsem od řidičů BMW, Audi aj. nikdy neviděl.
A abych nezapomněl na řidiče bílých dodávek, to je snad už úplně zbytečné cokoli psát...
respond
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.