anonym posted by:
Naprostý souhlas,nejvíc rychle jezdících blbců kteří nemají 5 vteřin na víc jezdí ve Škodovkách,ale možná je to tím,že těch Škodovek tu jezdí nejvíc.Škodovka je předražený střep,uvidíme kde bude za deset let ta Fabia,asi na vrakovišti,jo a taky jsem měl Škodu Felicii,jen ta cena dílů byla někde hodně jinde než u Fabia
Něco na tom je! Já jezdím docela hodně po republice a na štěstí se vozím v trochu jiné třídě, ale bohužel musím konstatovat, že nejhorší řidiči jsou váženě řidiči Fábií a Octávií. Velmi často přemýšlím, proč to tak je. Můj názor je takový, že prostě ta auta nedisponují takovým výkonem,aby mohli v klidu předjet a pak jet zase normálně. Ono předjíždět s Fábií kamion je docela adrenalin, nebo já to tak aspoň vidím-strašně jim to trvá! Co se týče Oktávií, tak tam je to opačně, Oct. disponuje díky zataralé koncepci takovým tím tím turbokopancem a ten je velmi zrádný. Vidím, jak se na mně nalepí a pak se snaží rachle předjet, ale co to? Ono to za chvilku vadne, nemůže a zase se vleče, vidím ty zoufalé výrazy na dálnic, když se snaží někoho s "normálním" autem prohnat a náhle zjistí, že to slavné TDI vlastně vůbec nejede
Je to atyková sorta lidí, která snad jednou prohlédne, vydělá něajké peníze a pak si koupí už něco zahraničního, v čem není strach jezdit. čau pipi.
PS: A až mi zapšklí zoufalci se škodovk ama budou psát, že mám leda staré fávo, tak mi sem házejte zrovna mailovku, pošlu vám fotky a tech. údaje mého auta