anonym posted by:
Recenze na h..... a ty názory tady rovněž! Připomíná mi to nedávnou diskusi o bazarnících a podvedených. Ať si každý mluví jak chce, já bych do nákladů na provoz t.z. taky nedal, ukamenujte mě! Recneze je podprůměrná a vyváděli jste tady i když tu byla daleko lepší, tak co. Dopravce je zřejmě naprosto normální člověk, jako většina čechů, co může odepíše a řekne to na rovinu, jste taky alespoň tak čestní jako on?
Naprostý souhlas, o autu jsem se skoro nic nedozvěděl, ale vím, že si pán koupil hák, asi teď bude říkat, že má Ibiza drahý provoz. No a tolik poctivců, jako tady jsem taky ještě po hromadě neviděl. Kolik z vás, co tady tak moralizujete chcete na něco papír, když to můžete mít podstatně levněji? Mám kámoše a taky to byl moralista, když měl pak vysolit v servise 7800,- s papírem, tak raději přehodnotil svůj názor a zaplatil 6500,- bez papíru. A tím to začíná, živnostník podvádí, ale my mu pomáháme, jinak to nejde, stát vás vezme na hůl jak může, je to jediná cesta. Pište si co chcete, ale já vidím, že to tak funguje.