anonym posted by:
Lepší pan chytrý, než vás pár blbečků, co nesnesete kritiku. Nebo to píše dokonce pan recenzent? Takže svých 500tkm jsem najel převážně na MB Vito 220CDI, Passatu a Nissan Patrol. Za svými názory si kurva stojím a jestli je nemůžete rozdýchat, tak jděte jinam. Co se týče nákladů na provoz, tak bych tam prostě nemotal náklady na zimní obutí a hák už vůbec ne. Až si recenzent vzpomene, že si koupí navigaci, tak ji tam samo napíše taky, že? Nechovejte se jako holky, já jsem prostě dopravce a ži...
Mhm, tady bych se toho přisprostlého dopravce zastal, tahat do nákladů tažnné zařízení se mi jeví jako totální nesmysl, to se na mě nikdo nezlobte. S tou rezervou musím souhlasit taky, mám na autě 16" kola a rezervu mám 15", takže je mi prd platný, že mám plnohodnotnou a to je myslím problém většiny lidí. (nepište mi, že jsem si měl koupit 5 liťáků, 16" se tam nevejde) Když píchnu, tak se chovám stejně, jako bych měl dojezdovku, namontuju a vyhledám ihned servis, protože to není na dlouho. Zimní gumy sice souvisejí s provozem, ale na druhou stranu rozumný recenzent by je taky nenapsal, pište jen co jste museli vyměnit a td. 2 lidi si koupí na chlup stejné auto, jeden na něj dá kola za 28 000,- a druhý za 10 000,- jinak bude naprosto stejný průběh a v nákladech budou rozdíly jako prase. Fakt je to nesmysl.