T.J. posted by:
Několikrát jsem se zde podepsal, nemám rozhodně zapotřebí se schovávat za nějaké poblblé rádoby anglicko-emerické přezdívky. K ostatnímu se nemíním ničím vyjádrřit. Vlastně - ano! Okta se skutečně vyrábí několik let. Ovšem v jakém počtu kusů? Mnohonásobně více se vyrobí třeba i Kia Carnival. A jaký je do legendární šrot. Takže jediné, o čem dlouhé roky výroby svědčí, je jen demence čecháčského zákazníka.
Tomáš Juřička
Přerov
Já své příjmení také vždy uvádím. Ale proč Vy narážíte zrovna na tohle když jste se podepsal T.J. to nevím, tak se omlouvám že jsem vás hned neoslovil "pane Juřičko". Kia Carnival je skutečně asi šrot (hovoří za mě statistiky- nikdy jsem tento vůz neměl) v tom se shodneme.
Ale Octavie 01 je, co se týče výroby, jinou pohádkou...
V jakém počtu kusů se vyrábí to se všeobecně ví. Vyrábí se tak aby vykryla poptávku. Bezesporu se stane legendou Škodových závodů i když ve VW group. Ten prostý čecháček nebude zase dementní, pokud mu stačí menší komfort a menší prostor v kabině, tak má dnes (už snad i za dobré peníze) auto které je kvalitně zpracované, má velký kufr, levné na servis (neuatorizovaný) a při výběru dobrého motoru i velice živé. Není to dokonalý vůz a už vůbec ne když se neustále srovnává s vozy o třídu výše, ale asi stačí. Jinak by jeho výroba už dávno zkončila.
Vážně se stále chcete bavit o Octáviích? Nebylo by lepší pod tímto článkem řešit raději Saaba?