Wednesday 18.02.2009 14:12,
Halt Saab
Gratuluji ke krásnému vozítku. 9000 mi připadala z původního kvartera na stejné plošině a podobným skeletem (Fiat Croma, Lancia Thema, Alfa 164, S 9000) jednoznačně nejlepší a nejkvalitnější - inu, Saab prý poté z konsorcia odstoupil. Vždycky jsem jej moc chtěl, jenom jich tady moc nejezdí, ve slušnějším stavu už vůbec ne. Současná 9-5 je o ničem (a je to převlečená Omega), 9-3 v kombíku je moc pěkná, až na tu cenu. Jel jsem s dieslem 1.9, je to dost slabé a takové jaksi jalové, inu pro změnu převlečená Vectra. Protože amíci tu značku jednoznačně zku***li, nezbývalo než jít do Volva, kterému naštěstí jiní amíci takhle brutálně na frak nedali, i když taky už to není, co bývalo (hlavně kvalitou). Pokud jde o pumpování do brzd u Mondea, tak to není konstrukční nedostatek, ale Váš. Znám spoustu lidí, co mají Mondea různých generací a myslím, že je to moc fajn auto, i když Fordy zrovna můj šálek čaje nejsou. Ale dokážu si představit, že bych třeba minulou generaci Mondea v kombíku klidně mohl mít. Pokud se o auto nestaráte a nedáte mu, ani to málo, co je nutné, tak se nedivte, že se sype. No, že Vám auto v servisu vyluxují, za ty prachy bych Vám to udělal taky. Když se o to pokušeli ve Volvu, tak jsem je hnal. Mají opravovat a ne leštit! Přeji Vám, aby kvalita servisu Saab nebyla tak katastrofální jako u servisu Volvo, Mercedes nebo Honda, kde si člověk připadá jako u holiče a bez hádky se to nikdy neobejde.
respond