Ing. Marcián posted by:
Panev Pavle... Vy jste asi pěkná P.I.Č.A, že? Nechápu proč bych se měl vyjadřovat ke každému zde uvedenému článku. Myslíte, že nemám nic na práci? Tato recenze je natolik ubohá, že nemám ani sílu se k ní vyjadřovat. Nemluvě o tom, že se jedná o vůz značky Renault. Myslím, že už tvar znaku na kapotě mluví o značce a potencialním majiteli své! Hauk.
No tak s tím přirovnáním ke znaku jste to trochu přehnal,ale každý má svůj názor.Osobně vlastním Megan Cabrio 1,6e Karman,r.v.2000 po faceliftu,koupil jsem si ho pro radost,na víkendové ježdění a v létě k moři.Není to žádný zázrak,ale mám ho už 3 roky,měl najeto při koupi 80tis.,jsu druhý majitel,přede mnou ho měla dcera majitele autosalonu Renault.Je v plné výbavě,ale přiznám se,že jsem při 120tis.km nechal udělat rozvody a loni mi shnil střední díl výfuku,z čehož jsem byl celkem rozčarovaný protože s autem v zimě vůbec nejezdím.Jinak žádný problém.Takže ono je to spíš u toho Renaultu jako u každého jiného auta kus od kusu.No a co se týče Vaší reakce,je zbytečné se tady nechat vyprovokovat.Spousta rádoby odborníků tady jen píše proto aby si vyléčila komplexy a někoho urážela,doma mají v nejlepším případě nějakou škodulu v Túningu a nebo vůbec žádné auto.Hezký den.