Artemio2 posted by:
Někdy by sem měl nahlédnout Chocholoušek a rovnou si vzít s sebou zřízence.Někdo napíše dotaz v domnění,že tu najde seriozní odpověď a najde výsměch od jízlivého hlupáka,který o autech ví jen to,že mají 4 kola.To už tady bylo,viz Vaculík a spol.Co nevyškemral v servisech a opravnách,nevěděl.Ovšem pak to tady prezentoval jako veliký odborník.Škoda,že jsou minulostí články od Otakara Gregory,Milana Jozífa,Karla Beránka,Jana Tučka a dalších.Ti by uměli odpovědět tak,že by si majitel Laguny rozhodně...
Petr-Tipcars: Je mi lito, ze jste clanek interpretoval jako vysmech. Je tam nadsazka, ale vysmech natoz jizlivost tam rozhodne neni. Asi jste jej necetl od zacatku, kde jsem naopak panovi dekoval za to, jak premysli o svem voze. Vzhledem k tomu, ze jsem obcasnym "spoluservismanem" totozneho vozu, na jaky se ptal pan, jsem si troufnul mu odpovedet. Udelal jsem tak odlehcene, s jiz zminenou nadsazkou, protoze mne proste nudi suchoparnost. Doufam, ze majitel Laguny si jako blbec nepripada, nebylo to tak mineno a pokud to tak nekdo vnima, bude problem v interpretaci...O panu Vaculikovi nic nevim, videl jsem par jeho videoreportazi, Vy jej asi znate lepe, pravdepodobne s nim sem tam zajdete na pivo, kdyz vite, ze skemral po servisech....Hezky den.