Koloss posted by:
Jasně že kilometry neseděly, ale zase kupec s tím počítal a stav byl odpovídající a cena taky - 115 litrů za sedmileté auto mi přijde slušné i když nebude mít najeto 40 tisíc ale 140 tisíc. A sehnat jiné určité může, ale pořád to bude loterie. Nebude mít servisku a tím pádem žádný doklad o nájezdu, tedy ne za tuhle cenu. Mně spíš zarážely některé počáteční opravy, které možná dělat nemusel. Rozvody určitě, na nich nepoznáš, kolik vydrží, ale brzdy nebo tlumiče není třeba dělat preventivně, ale p...
Když necháš stát auto rok venku, a ani jednou s ním nehneš,tak ti kotouče vyreznou tak, že je vyměnit musíš.Třeba proto. A je úplně jedno, jestli to má najeto 40tis nebo půl milionu km.Jinak rozsah oprav je podle mě odvislý od toho, jak dlouho si hodlám auto ponechat, jestliže to je na delší dobu, pak se vyplatí pořešit i věci, které jsou "načaté" a časem by na to stejně došlo.
Jinak nechápu,jak někdo může být spokojený s autem, u kterého se sedumkrát do roka rozsvítí diagnostika, navíc neví proč a neřeší to.Takový auto bych nechtěl, i kdyby mi ho někdo nabízel zadarmo.To musí být o infarkt, jít k autu a přemýšlet, co se zase kde rozsvítí a jestli to dojede nebo to jen tak žertuje...