Lord posted by:
To že to bereš jako výmluvu je tvoje věc, já jsem napsal můj názor. Jestli je C5, Mazda 3 a kdo ví co ještě podceňované nebo nedoceněné je momentálně druhořadé, šlo mi o princip... Povídání si o autíčkách beru... ale pokud možno k věci
Jinak nevím jestli máš nebo nemáš tady recenzi na C5 ale pokud ne tak myslím že tam by bylo spoooousta prostoru pro své zkušenosti, dojmy a postřehy.
K té "výmluvě" - tady NEjde o nějaký "můj názor" - čistě FAKTicky, zde "tisíc a jedno" ODBOČENí od tématu četla )a VĚTŠí) a nějakou "upomínku" či JAKOUKOLIV "reakci" jsem asi přehlédla ....
No nic, tak to "chodí" ...
Nevím jak VY, milý LORDe, já tu "malou" recenzi mám (ale VELKOU a POŘÁDNOU a PODROBNější - ne jen takový "nástin" jako v případě "Citroen C5 3.0 V6 - zkušenosti uživatelky po třech letech" - než se s ním "rozloučím" /a do DS5 asi "přestoupím"/ chystám ,-)
PS: Panuje to obecně spíše NEgativní pohled na francouzské vozy (dělení dle NÁRODNOSTi docela za "bubost" pokládám) - tak jeden konkrétní (mám po první verzi s motorem 2.2 HDi teď již DRUHÝ "pofaceliftový" kousek C5) zde celkem "poctivě" (včetně ZÁVAD) popisuji (bohužel /no "dá" se to "vydržet/ teď ty delší trasy často JINÝMi vozy jezdím ,-)
Mám pocit, že se zde občas docela DOST bajkaří - já čistá FAKTa o svém i jiných vozech uvádím ...
PPS: A "slibuji", že na té "závěrečné" recenzi po ... skoro200 tisících kilometrech vás POSLECHNU a spóóóóóustu místa jí věnuji a opravdu ZÁLEŽET si dám ,-)
Pěkný den