anonym posted by:
Dobrý večer.
Především zdravim autora recenze.Vlastním stejný vůz, v té samé výbavě, motorizaci, ale kromě ABS. Vůz byl koupen v 06/2006 a u vybavení ICE nebylo možno ABS ani přikoupit. Clio používám výhradně pro skoro denní jízdu po městě a na kratší vzdálenosti (20km).Na delší jízdy používám r. Megane 1,4 16V (r.v.2000). Nejsem zatvrzelý zastánce táto značky, ale pro bývalého zaměstnance znač. servisu Renault je vlastnění těchto vozů (aspoň v mém případě) výhoda.
K samotnému Cliu.Vůz jsem k...
Mám tiež Clio ICE 2007 1,2 8V 3dv. Po 6mesiach mám najazdených 16tis km. Pri nákupe som sa rozhodoval medzi všetkými čo bolo na trhu do 300tis SK. Niesom zástanca žiadnej značky, no za posledných 10 rokov sme v rodine mali 3 generácie citroenov, 3 generácie škody, a 2 kórejcov, všetko malo a má svoje muchy. Potrebujem auto na exrémne krátke vzdialenosti cc 3-4km, s ročným nájazdom 30tis KM.V aute trávim teda dosť času, ale napriek tomu mi bolo jedno čo to bude. Podmienkou však bola KLIMA. Tú mi v tejto cene ponúkol iba Renault a Hyundai. Rozhodol som sa pre renault nakoľko hyundai mi nevedel auto ponuknut s motor ktorý som chcel. Za polroka som s Cliom veľmi spokojný, spotreba mám v meste do siedmich litrov. Podvozok som čakal makký, no opak bol pravdou. Aj v zákrutách podrží, je zretelne čitateľný, nie však nepohodlnne tvrdý ako vo fábii. Za 279 tis SK v plnej výbave( 2xABG, ABS, AC, MP3+6xrepro,el.okna....) som dostal celkom slušné auto. Fabia aj Octavia po 15tis KM potrebovala vymeniť uloženie prednej nápravy, toto CLIO je tiché ako v prvý deň. Hnevá ma akurát ten nepresný ukazovateľ paliva.