Pavlik posted by:
Jestli je podle vás stejné SUV a kombi - nevím co na to říci, snad jen to, že jste v takovém voze nikdy nejel. Na aktivní trávení volného času je SUV mnohem lepší - kolo, paraglide, vybavení na vodu - vše se tam vejde bez složitého skládání, navíc si klidně sjedu až na cílové místo beze strachu že někde nechám nárazník. Podle mého je 5 metrové auto do města nevhodné - nemám problém jej zaparkovat, ale mám problém místo na parkování najít - chápu, že u vás to neřešíte, ve větším městě je to probl...
Mluvil jste o výletech, na které jezdíte s SUV, teď už ho máte zase na převážení kola. Docela by mně zajímalo, do kterého SUV dáte horské kolo bez skládání. Ale to je fuk. Zkuste mi vysvětlit, proč je na dálnici vhodnější dieselové kombi než SUV, v čem je speciální funkce takového auta. Pro mně mezi těmito auty není rozdíl a do velkého kombíku se vejde obvykle víc.
Chlap s koulema nebo petrolhead má auta rád a rád je řídí, a uspokojení z řízení velkého SUV, dieselového kombi nebo Moduse je naprosto stejné - nulové...
Jen tak pro zajímavost by mně zajímaly ty auta konkrétně, klidně se rozepište