Sunday 16.07.2006 20:05,
POCHYBNY BAZAR-Přečíst prosím!!!!
Prosím Vás, buďte všichni v klidu a uvažujte normálně!!!
za 1. - při stavu km jaké uváděl pisatel, si nedovedu představit že je nutná výměna převodovky. Je jasný, že auto mělo najeto o mnoho víc, než bylo na tachometru, což u této firmy není vůbec nic divného, stačí se podívat na jejich stránky a vidíte, že ty auto mají najeto všechna cca 130tkm. Vůbec se nedivím, že k reklamaci přistoupili takto, protože nechtěli, aby se v tom zákazník či jiný servis nějak rýpal, natožto servis značkový, kde řeknou přesně to, že auto má o 150tkm víc než je na budíkách.
A teď to nejdůležitější: sám jsem měl tu čest vidět pár aut od této firmy, z 90% to jsou bývalá služební auta v SRN, což znamená že mají najeto hodně přes 200tkm. Přeci je nesmysl, aby tam prodávali dovozová auta ze SRN, dieselová, která mají najeto kolem 100tkm, v lepším případě 150tkm a jsou to roky výroby 1999 nebo 2000 nebo 01. Takových aut v SRN moc není, protože dieselová auta si tam kupují pouze lidi, kteří hodně najedou, jinak se jim to absolutně nevyplatí, kvůli vysokým daním za větší emise. Netvrdím, že auto musí být v takovém případě špatné, vím že škodovky i VW a ostatní tu zátěž bez problémů vůdrží a ještě dobře poslouží, jsou to km naježděné po dálnicích, ale je to vidět na interiéru - volant, plasty atd.... stačí se podívat na jejich bazar, a hlavně za ty ceny, které tam mají, se slušné auto při tomto počtu km nedá dovézt, natož prodat za tyhle peníze a ještě vydělat. Dělají z lidí voly.
Poslední věc-setkal jsem se dokonce z německým prodejcem, který jim auta dodává, chlubil se tím, že skoro všechna auta jsou od něj. Divné je, že co sleduju jeho stránky, žádná škodovka ani VW tam nemá najeto pod 2kila, a ta auta jsou opravdu v hrozném stavu, jak co se týče interiéru, tak motoru, podvozku atd.... proto tak dobré ceny. Já u něj auto nekoupil, nešlo to, vypadalo jako po 300tkm minimálně.
Takže závěrem - lidi, buďte normální a normálně uvažujte, reklamace sice vyřízená super, ale zapřemýšlejte proč a zapřemýšlejte jak je možné že auta prodávají za o 20%nižší ceny než všichni ostatní a ještě s těmito kilometry, to je NESMYSL. Jestli tam pojedete, jeďte tam s mechanikem, já tam byl jen a jen ze zajímavosti a hrozně jsem se pobavil. V jednom volantu u auta, které mělo najeto 130tis, byly dokonce díry.
VYBERAUTO-NIKDY!!!!
respond