Koloděj posted by:
Ekologie - nevím, tak nějak jsme se narodili všichni na jedné Zemi a jestli si pán rád dýchá spálený olej, je to jeho věc, ale strká mi to pod nos a to je moje věc. Jestli se chtěl jen pohodlně a rychle vozit, mohl si koupit Lexus s hybridem a zskal by u mne nějaké bodíky.
Celkově mi ten člověk ale nemůže být moc sympatický - hypotetická situace - ve 180 míjí Felicii, která mu hezky uhla z cesty, jenže najednou Feldě (nebo jemu) praskne pneumatika. Výsledek Feldu rozmašíruje, aniž by ho to zast...
Zaujal mne příspěvek pána,který zde rozvíjí svou hypotézu o tom,jak silné SUV předjíždí na dálnici Felicii,které zrovna v té chvíli praskne pneumatika,takže ten velký hajzlík nejenže sešrotuje tu chudinku před sebou,ale ještě určitě přeskočí svodidla a sejme někoho v protisměru...Ten člověk se snad musel přejíst lysohlávkou,když má takovou fantaziiJen jej mohu ujistit,že pokud by toto nastalo,bude jemu,jako potenciální oběti,úplně jedno,jestli na něj spadne Daewo Matiz nebo nákladní Tatra s vlekem.Výsledek bude pro něj totiž v obou případech úplně stejný.A když už jsme u těch hypotéz...Když byste si měli vybrat své auto snů a nebyli přitom vůbec vázáni výší finančních prostředků?Určitě si 60% z vás koupí SUV potažmo MPVa30% nějaký supersport.Zbývajících 10% nejsou motoristé.Takže nezáviďte někomu jeho ego.