0
back

diskuze k tématu: Porsche 911 Turbo - zkušenosti majitele po 4 letech

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:20, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
Krasne auto a NA ZDEJSI POMERY dobre napsany clanek. Pisatel si bohuzel mysli, ze jeho cestina je na vysoke urovni a rozebira s nejakym tulpasem pocestene slovo kvatro (to ma opravdu spravne).
Nicmene se mi zda, ze cesky v tomto state uz neumi temer nikdo, prestoze autorova cestina je vysoko nad zdejsimi podobnymi prispevky, coz neni problem, nebot ty dosahuji kvality asi seste tridy obecne skoly.
Hrubych chyb vsak ma (jak v popisu, tak i v reakcich) nekolik. O slohu se nema ani cenu bavit, co...
Bylo tu milión případů, kdy jsi mohl vynadat autorům za mizernou češtinu, nikdy jsi se neozval. Sotva je tu jeden článek ve velmi dobré češtině o skvělém autě, tak se ozveš. Proč? Odpovím - na to auto nemáš, tak musíš ukázat, že jsi alespoň v něčem lepší než autor. Tak si to užij. VOLE.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:27, RE: Porsche 911
anonym posted by:
zajimave je, ze fürst emanuel von thurn und taxis ho podle vas musel koupit 6 let po sve smtri. zemrel totiz v roce 1994.
asi je to takovy argument bavorskeho dealera, jak u nas,ze s tim autem pane jezdil deda jen do kostela a proto ma najeto jen 80 000 km i kdyz je z 1990 roku.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:27, RE: super
Kolodмj posted by:
Ty statistiky TÜV (německé STK) jsou hodně přeceňované. Je to totiž o tom, jak se kdo o auto stará. Pokud obracím každou korunu nebo automobilový ignorant a nechám řešení problémů až na čas, kdy mě vyhodí z STK, tak pak to auto vypadá jako poruchové. Pokud na to mám a jezdím na pravidelné kontroly do KVALITNÍHO servisu (značkový neznamená vždy kvalitní), pak na STK projdu bez problémů napoprvé. Takže o kvalitě vozu by vypovídalo spíše to, kolik oprav se muselo dělat při skutečně poctivě dělaných...
vsiml jsem si, ze jste zabodoval jiz dvema prispevky do dnesni diskuze. Jednak za ne dekuji a za druhe, ten Vas trochu jiny pohled na statistiky TUV jsou trefne. A sice ten postreh o kvalite ridicu a jejich "prispevek" ke stavu posuzovaneho auta. To je pravda pravdouci! Jeste jednou, dekuji
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:27, RE: Porsche 911
mike posted by:
s Vasi reklamaci se obratte, prosim, na www.pzm.de., kde Vam herr Florian Buchberger, gebrauchtwagenverkauf, potvrdi, ze pri prodeji byl Max Emanuel, prinz von Turn und Taxis, plne zpusobily prevest vlastnictvi vozu na mou osobu, t.j. byl na zivu..
treba ho stvalo porad platit povinne ruceni tak si odskocil z hrobu a vyridil to
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:32, RE: bez předmětu
mike posted by:
akcie. V techto dnech musim podotknout, bohuzel akcie..
JO tak to je ted blby ale zase nemuze byt kazdej den posviceni:) No ja zase nadavam na silici korunu:)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 15:36, RE: bez předmětu
anonym posted by:
JO tak to je ted blby ale zase nemuze byt kazdej den posviceni:) No ja zase nadavam na silici korunu:)
i ja. S ohledem na omezenou nabidku titulu na Prazske burze totitz obchoduju vetsinu akcii v zahranici, v dolarech. Prumerny kurz 24,50....... :((((
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:08, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
Krasne auto a NA ZDEJSI POMERY dobre napsany clanek. Pisatel si bohuzel mysli, ze jeho cestina je na vysoke urovni a rozebira s nejakym tulpasem pocestene slovo kvatro (to ma opravdu spravne).
Nicmene se mi zda, ze cesky v tomto state uz neumi temer nikdo, prestoze autorova cestina je vysoko nad zdejsimi podobnymi prispevky, coz neni problem, nebot ty dosahuji kvality asi seste tridy obecne skoly.
Hrubych chyb vsak ma (jak v popisu, tak i v reakcich) nekolik. O slohu se nema ani cenu bavit, co...
tak to necti ty debile tady je to vo autech
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:20,
Chci se zeptat autora zda-li nema ve své garazi vozidlo MTX Tatra V8. Nebo nějakou zkusenost s timto vozidlem. Neco jsem se docet ze toto vozidlo vlastni nejaky clovek v Brne. Jinak clanek byl velice pestry co se tyce obsahu. Víc takovích clankum. Preji autorovi hodne přijemnyćh kilometr.
P.S: omlouvam za svuj paravopis. Jiz od zs jsem si CJ jaksik neosvojil. Mozna to bude tim ze mam nemecke predky.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:37, RE: recenze vozu pro každého ..
anonym posted by:
To by byla urcite skoda, nechat se odradit vypady par lidi, kteri nejsou schopni prinosne diskuse, ale to je folklor vsech internetovych for.
Naopak kvalita clanku i aut v garazi si zadaji pokracovani! Jde o obsah (i motoru:), formu odpustime, tipcars neni gramaticky krouzek.
Musím se pisatele taky trochu zastat a to zejména v tom podezření, že není majitelem vozu, z důvodu těch nepřesností. K těm nepřesnostem se nemohu vyjádřit, neboť vozy Porsche moc neznám, bohužel Chci se však vyjádřit k domněnce, že každý majitel perfektně zná svůj vůz. K tomu jen tolik: Znám spostu lidí, kteří se o auta moc nezajímají a ani nevědí kolik jejich auto má KW, NM,zrychlení a další celkem dlůležité údaje. Jen se schválně zkuste zeptat ve svém okolí, budete se asi divit. Tím samozřejmě nechci schazovat pisatele, že by tyto údaje nevěděl, oni totiž lidé tohoto ražení svá auta většinou znají velice dobře, protože to není jenom věc, ale určitý životní styl. Chtěl jsem jen říct, že ne každý musí vědět o svém voze úplně všechno, ale nemusí to znamenat, že si vymýšlí, Jinak přeji taky ať slouží a ať potkáte co nejmíň závistivců a škarohlídů. ČR se jimi totiž jen hemží!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:43, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
mlady cestinari, ber to tak, ze clanek neni urcen pro zkousku z jazyka ceskeho, ale pro techniky - tedy ve velane vetsine pripadu, pro ktere je bezne zkracovat casto se vyskytujici slovo tisic na tis., kteri chapou, ze Ynteligentni program pro psani textu po tecce napise velke pismeno a ne vzdy to kazdy opravi zpet a ze tecky za tisice se davaji z duvodu prehlednosti.
Navic zustava otazkou, zda Vas cternar mi se snazil clanek znamkovat nebo zda by se nesnazil na to auto alespon sahnout
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:43, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
mlady cestinari, ber to tak, ze clanek neni urcen pro zkousku z jazyka ceskeho, ale pro techniky - tedy ve velane vetsine pripadu, pro ktere je bezne zkracovat casto se vyskytujici slovo tisic na tis., kteri chapou, ze Ynteligentni program pro psani textu po tecce napise velke pismeno a ne vzdy to kazdy opravi zpet a ze tecky za tisice se davaji z duvodu prehlednosti.
Navic zustava otazkou, zda Vas cternar mi se snazil clanek znamkovat nebo zda by se nesnazil na to auto alespon sahnout
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:44, RE: BMW
mike posted by:
dobry den. Reaguji na Vas prispevek. I ja se domnivam, ze 850ka je kultovni, maloseriove auto, ke kteremu jsem navic mel (a s radosti mohu napsat, ze stale mam), emotivni vztah. Ze vsech vyse uvedenych duvodu plyne, ze stale stoji v me garazi. Jen bych podotknout, ze urcenim je to vuz uplne jine kategorie, nez Porsche. 850ka je v podstate sedmickova rada v provedeni kupe, se vsemi klady, ale bohuzel i zapory, ktere z tohoto faktu plynou. Je to nejvic ze vseho auto na pohodlne svezeni na dalnici,...
už velmi dlouho jsem nepotkal takto slušného člověka v takovém postavení jako jste Vy. jsem velmi rád, že ještě u nás nejsou všichni majitelé supersportů namyšlení snobi. velmi vydařená recenze, přeji hodně štěstí v Porsche
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 17:46, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
boze ty jsi magor... jsi na internetovy diskuzi, ne ve skole. Tady stejne jako treba pri psani sms plati trochu jina pravidla. Stejne jako nikdo nemluvi doopravdy spisovne, tak nikdo nechatuje a nediskutuje s pravidly pravopisu vedle klavesnice. Na to neni cas, ani chut.
Právě tento tzv. hantec se mi sem náramně hodí. Co se mi sem nehodí jsou zamnidrákovaní lidé, kteří ničím nepřispějí, ale budou nás tady poučovat, jak máme psát. Jestli jste to pane nepochopil, tak se nejednalo o úřední dopis, ale o záměrné odlehčení a pohodové psaní. To jste ale asi nepochopil, takže jdeme od toho.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:00, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Chci se zeptat autora zda-li nema ve své garazi vozidlo MTX Tatra V8. Nebo nějakou zkusenost s timto vozidlem. Neco jsem se docet ze toto vozidlo vlastni nejaky clovek v Brne. Jinak clanek byl velice pestry co se tyce obsahu. Víc takovích clankum. Preji autorovi hodne přijemnyćh kilometr.
P.S: omlouvam za svuj paravopis. Jiz od zs jsem si CJ jaksik neosvojil. Mozna to bude tim ze mam nemecke predky.
konecne poriadna recenzia po dlhom case,a k tomu super hracka.pane gratulujem vam.
inac kludne by som si od vas precital recenziu na to BMW 850i,skuste porozmyslat nad tym,a na gramatiku sa vys......te. jozo
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:03, nikdy se mi porsche nelibilo
snad krome cayenne (ano jsem divny), ale jeste dva tri podobne clanky a zmenim nazor a zvetsim garaz, hezky clanek, nenechte se odradit hlupaky v diskuzi
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:20, RE: BMW
anonym posted by:
už velmi dlouho jsem nepotkal takto slušného člověka v takovém postavení jako jste Vy. jsem velmi rád, že ještě u nás nejsou všichni majitelé supersportů namyšlení snobi. velmi vydařená recenze, přeji hodně štěstí v Porsche
i me tato "sorta" lidi vadi. Predstavte si, ze jsem jednou videl cloveka s novou BMW 645, jak zapomnel zavrit stresni okynko a odesel si sednout do restaurace. Sel jsem ho kelegialne upozornit na jeho chybicku, ale to jsem si dal. Bylo mi naznaceno, ze ON si to muze dovolit, nechat si prset do auta.. Na to si clovek vzdy musi vzpomenout, kdyby ho chytaly nejaky podobny manyry.. Dekuji, hezky vikend
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:29, RE: bez předmětu
anonym posted by:
ja sam ho nemam, o jednom majiteli cerneho Tatra MTX z Brna vim, jmenoval se Luciano de Gregorio a obchodoval s oblecenim. Ale to se psal rok asi tak 1994 nebo 95. Jestli ho jeste ma nevim, ale pochybuji. Doufam, ze se Vas ted nejak moc nedotknu a neztratite o nem iluze, ale nakupni cena byla strasna a pokud vim, melo problemy se dostat byť jen z Brna do Prahy. Krome toho bylo prakticky rucne delane, bylo to na nem videt - nestejne slicovani karosarskych dilu - a interier s palubni deskou byl prejat z Tatra 613. Jestli mohu doporucit, vyberte si jiny ctyrkoly idol :))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:32, RE: bez předmětu
anonym posted by:
konecne poriadna recenzia po dlhom case,a k tomu super hracka.pane gratulujem vam.
inac kludne by som si od vas precital recenziu na to BMW 850i,skuste porozmyslat nad tym,a na gramatiku sa vys......te. jozo
recenzi na BMW 850 bych klidne zkusil napsat, jen se zeptam zadavatele, zda by krome Vas a me nekdo dalsi mel o tento dnes jit trosku muzealni kousek zajem. Ale ze je to auto krasny, o tom neni pochyb!!! Dekuji
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:37, RE: nikdy se mi porsche nelibilo
anonym posted by:
snad krome cayenne (ano jsem divny), ale jeste dva tri podobne clanky a zmenim nazor a zvetsim garaz, hezky clanek, nenechte se odradit hlupaky v diskuzi
slysel jsem podobny nazor, jako mate Vy. Zejmena v poradech z britskych ostrovu. Nevim, jestli to neni proti regulim tohoto chatu, tak nebudu konkretnejsi stran jmena. Ale rad vidim, ze se dari Vas ve Vasem nazoru nahlodat.. Tak uz si pomalu objednavejte cihly, se stavebnim materialem je ted pry trosku uzky profil. :)) Dekuji a ta skupina, o ktere pisete, mi vrasky rozhodne nedela!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 08.02.2008 18:55, RE: bez předmětu
mike posted by:
ja sam ho nemam, o jednom majiteli cerneho Tatra MTX z Brna vim, jmenoval se Luciano de Gregorio a obchodoval s oblecenim. Ale to se psal rok asi tak 1994 nebo 95. Jestli ho jeste ma nevim, ale pochybuji. Doufam, ze se Vas ted nejak moc nedotknu a neztratite o nem iluze, ale nakupni cena byla strasna a pokud vim, melo problemy se dostat byť jen z Brna do Prahy. Krome toho bylo prakticky rucne delane, bylo to na nem videt - nestejne slicovani karosarskych dilu - a interier s palubni deskou byl pr...
Dekuji Vam za odpoved ohledne te Tatry. Sam ale musite uznat ze na tu dobu to vozidlo nebylo spatne. Pana Krale jako disajnera si vazim. Jinak bych rovnez uvital rovnez recenzi na toho Baworaka. Jeste se chci Vas zeptat zda-li poradate nejake srazy majtelu Porsche. Tady na Severni Morave je taky mnoho zajimavych kousku. Jinak zdravim Brno a okol
respond
  1 ... 3 4 5 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.