anonym posted by:
Příjemné zpestření recenzí zde.. občas tady někdo unavuje s objevenou amerikou - 10 let starým ujetým autem který vychvaluje a řadí nad úroveň soušasných aut, byť o třídu dvě menších. Tohle je trochu něco jiného, i když pro 99,99% čtenářů je to skutečně jen zpestření bez praktického přínosu, takovéhle auto si kupují moc velcí kluci, kteří fakt nějakou korunou navíc disponují a mají značku v oblibě.
Autor článku ať se nezlobí - přijde mi že není majitel vozu, kvůli spoustě nepřesnostem.
dekuji za fakt, ze pro Vas byl muj clanek zpestrenim. O faktu, jsem-li majitelem vozidla, ci nikoliv, polemizovat nemohu. Nemam jak Vam to dokazat a uprimne, ani v tomto smeru nemam zadne ambice.. Ale dovolim si nesouhlasit s Vasi formulaci "spousta nepresnosti". Za nepresnost povazuji pouze pocet valcu u vozu, ktery nebyl soucasti recenze. Za Gallardo se opravdu omlouvam. Pokud jde o ceskou transkripci slova quattro, zde je vse v poradku. Mozna jsem mel pouzit doslovny prepis z nemciny, allradantrieb, aby k podobnym diskuzim nedochazelo. Fotografie je skutecne retusovana, myslel jsem, ze to bude brano s nadsazkou.. v tomto ohledu necht laskavy ctenar promine, k podceneni erudovane ctenarske obce doslo v souvislosti s publikacni premierou autora.. omlouvam se a dekuji