nepřihlášený uživatel posted by:
ocividne jsme se trochu nepochopili nevadi. chtel jsem nejakou recenzi na auta ne na moje znalosti o autech financni prostredky a nebo zkusenosti za volantem. hledam auto ktere si budu sam kupovat nebude to moje prvni auto ktere budu ridit mam zkusenosti spise s vetsimi osobnimi auty cili mi 407 vubec neprijde velka. nejsem uplny neznalec aut ani zadny expert ale myslim ze i lajk pozna na co ktere auto je urceno a nemam konkretni styl ktery preferuji. ano nepatrim ke zbohatlim lidem kteri si muzou dovolit prvni auto za pul mega ale nejsem zadny sedlak ktery ma v planu koupit ojezdene starsi auto a nechat si ho naveky protoze na dalsi uz nevydela takze bych byl rad kdyby se tu lidi zdrzeli arogantnich a povysenych komentaru zajimaji me zkusenosti ridicu kteri vlastni nebo vlastnili tato auta. spotrebu uz vubec neresim ted jezdim s autem ktere zere 11/100 a peugeota bych bral v 2.0 nebo 2.2. to je jen tak na vysvetlenou jinak diky za prispevky a to i za ty ktery mi absolutne k nicemu nebyly
nooooo, tak to je jiný kafe :D chceš aby se lidi zdželi arogantních a povýšených komentářů, ale sám v těchle vlastnostech vedeš...
Takže, pokud chceš znát zkušenosti majitelů, určitě ti došlo se nejdřív podívat na fóra zaměřený přímo na ta dvě auta... Navíc, pokud si chceš přečíst recenzi (těch webů s recenzema aut uživatelů je hromady...), máš hledat recenzi a ne psát dotaz o tom, který ze dvou aut je lepší... Když nejsi sedlák, google určitě používat umíš...
Jinak souhlasím s klukama výše, 407 je na první auto moc velká. A je jedno, s čím jsi jezdil, ale servis, pojistky, atd atd u velkýho auta jsou prostě trochu jinde... Ale pokud si věříš že máš dostatečnej příjem, tak proč ne. Co se týče Alfy, jelikož se mi 147 hodně líbí, tak po ní na netu často pokukuju... V Čr je jich spousta a jsou za směšný částky. Slušnejch kousků už je hrozně málo a jsou to ty nejdražší...