Pepe posted by:
Ale nepřeháněj tak... Taky neargumentuju tím, že když se do Fabie nevejdou kočárky 2, tak je to na.ovno auto... A do 307 bk se vešly, proto ho moje žena má...prostě proto, že takové auto vyhovovalo nejlépe. Sám mám 406 bk, 2,2 HDi, v provozu od 04, komlet výbava. Jízdní vlastnosti opravdu ok, hlavně kvůli víceprvku. A co, Muroni, máš klimu, nebo se bez ní obejdeš, abys ji náhodou nemusel 1x do roka dezinfikovat a 1x za 2 roky doplnit? On ten výdaj cca 5.000,- Kč á 200tkm (tyčky na zadní nápravě)...
Ale no tak...kdo potřebuje místo na dva kočárky? Kdo má novorozeně, obvykle má starší dítě (pokud ho má) minimálně o rok starší a to dokáže trochu ťapat samo. Místo pro kočárek samozřejmě není hlavním kritériem pro výběr auta, ale kdo nemluvně má, na variabilitu zavazadelníku kouká. 406 sedan má kufr vhodný na převážení kufru. Klima je, na rozdíl od zadní nápravy, věc, u které s údržbou a výdaji průběžně počítáš. Samozřejmě, že zadní náprava nikoho nezruinuje, ale čím víc nenadálých vydání máš, tím hůře auto hodnotíš, ne? Jinak 306 break považuji vůbec za nejhezčí kombik ve své třídě (řada 7 a 8 už je na mě moc avantgarní a futuristická). 2,2 HDi by Ti Kylie moc pochválila a kdybys tam měl biturbo, pochválila by Tě dvojnásob.