Šakal posted by:
To je taky dobře milý pane, že Vám to nikdo nevymluví. Víte co by se stalo kdyby všichni najednou přešli na Japonce? Všichni servismani by byli bez práce, protože z výměny olejů a rozvodů by se neuživili. Naví by se ceny Japonců zvýšili a my co je trochu známe a chceme bychom si je třeba nemohli kupovat. A proto Vás prosím, zůstaňte si u Pažoutů a Citrónů a td..........
Furt všude slyším Japonec , Japonec !! OMGf aby ste se z nich neposr..
Mam doma stříbrnou 406 rv 2002 2,2 HDi jezdím do max 7,5 litrů a jsem velice spokojenej. Tah velmi slušný už dosti od spoda tzn. 1600-1700ot až do omezovače.
Fičel jsem v něm skoro 220 a nemužu si na nic stěžovat '' A to ticho při vyšších ot. Koupenej měl 89 000 a ted něco málo přes 150 000,, A opravy ?? Možná tak ůpravy jako tonovana skla , nový pěkný výfuk.. , pěkná new řadička hh atp.
-------------------------------------------- ))
Nevim nevim pánové laFRANCE není špatná volba a ten interier , barva a pohodlí , jízdní vlastnosti a bezstarostnost by mohly např passatovci jen závidět.. Je to lod.. A ta přední maska to je právě Francie ne ty ošuntělý předem jasný DEU nebo i ten Japan. auto musí taky nějak vypadat!!!
Mno nic každý podle zásluh !!
furt JAPONEC ( je třeba se svézt např v tom zminovaném 2,2 HDI což žere do 7,5 při velmi dynamické jízdě.Pak můžete přihodit na srovnání Japonce a jeho (spotřebu , motor , desing´a to jak uvnitř tak navenek , pozink atp. a jsem zvědav kdo co vytáhne.... :D
zdar a sílu Commonrailu