Pavlik posted by:
Já zase nemám rád tento typ lidí - nemám peníze, ale chci...a chci...a chci. Tak buď na to mám a pořídím bezpečné, relativně konstrukčně "nové" auto, nebo nemám a pořídím přibližovadlo dle rozpočtu. Ale koncipovat otázku - spolehlivost, bezpečnost a tato cena je nesmysl. Typek sice s hvězdami nesouhlasí (jeho volba), já je vyhledávám - život mám jen jeden a pouze "aktivní" styl řízení dnes zdaleka nestačí. Najíždím 35-40 tisíc za rok a těch bláznů, svátečních řidičů a vůbec lidí u kterých nevím...
Neříkám, že nesouhlasím, ale nezdá se mi vhodné řešení buď všechno nebo nic. Jenže je jiný úhel pohledu, když člověk tráví v autě ne nepodstatnou část dne nebo 3 hodiny týdně. A to jak na pohodlí, tak na bezpečnost. Mimo to si myslím, že málokdo 35-40 tisíc ročně najezdí převážně soukromě, a to dostává pořízení auta zase jiný rozměr.
Člověk má život jen jeden, to jest pravda, ale stejně tak se dá prožít v dluzích, když si koupím něco, na co nemám, a to já neuznávám. Nikde není napsaný, že se všichni co mají starý auta musí v nich nutně zabít.